My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Δεν κατεβαίνει ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, διαψεύδοντας ταυτόχρονα ότι πρόκειται να συνεργαστεί με τον ΛΑΟΣ. Ως γνωστόν, το εν λόγω κόμμα είχε κατεβάσει συνδυασμό και στο νομό μας (Ακριτίδης Νικόλαος, Γεωργουλάς Βασίλειος και Δανιηλίδης Χρήστος) λαμβάνοντας 935 ψήφους, δηλαδή το 1,43%.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, πιστός στο δημοκρατικό μας πολίτευμα, στο Σύνταγμα και κυρίως στις αρχές και στο καταστατικό του, δεν αποδέχθηκε καμία πρόταση συνεργασίας με κόμματα τα οποία είναι ένοχα και υπεύθυνα για την εξαθλίωση εκατομμυρίων συμπολιτών μας στην Πατρίδα μας. Δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, λόγω οικονομικής αδυναμίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Φαίνεται όμως ότι πολιτικοί, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση εξ’ αιτίας της αποτυχημένης πολιτικής τους, δεν διστάζουν να καταφεύγουν στα ψεύδη για να περισώσουν έστω και κάποιες πρόσκαιρες συμπάθειες ολίγων ωρών από ψηφοφόρους. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για το επίπεδο, το ύφος και το ήθος των όρων του εκλογικού αγώνα που σκόπιμα καλλιεργούν. 
Η επόμενη μέρα για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, με όπλα την αποκτηθείσα εμπειρία, το δυναμισμό και τα οράματα των μελών και των 40.000 ψηφοφόρων του, θα είναι η συνέχιση των προσπαθειών του με γνώμονα την ανάδειξη των υγειών δυνάμεων που θα προσφέρουν στο τόπο υπηρετώντας την πατρίδα μας ανιδιοτελώς με νέο ήθος και ύφος με γνώση, εμπειρία και ικανότητα να διαχειριστούν τα κοινά και όρεξη για συνεισφορά και όχι για αυτοπροβολή.

 Ο Μαραθώνιος όμως δεν τερματίστηκε ακόμη.
«Νυν υπέρ πάντων ο αγών»
Συνεχίζουμε!

Σχολιάστε