My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δεν καταδικάζει, επιτίθεται…

pasok-kilkis-002Η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενη στην ανακοίνωση του αντίστοιχου Οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα έγιναν σε βάρος του Θ. Παραστατίδη στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, όχι μόνο δεν τα καταδικάζει, αλλά εξαπολύει επίθεση κάνοντας λόγο για «θύμισες από την αλήστου μνήμης εποχή των «αντιμνημονιακών» παρελάσεων του 2011, όπου πρωτοπαλίκαρο στα γιουχαΐσματα εναντίον της πολιτικής ηγεσίας του τόπου ήταν ο τότε γραμματέας της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ και νυν διορισμένος αντιπρόεδρος ΔΕΘ».

Παράλληλα, υπενθυμίζει στον βουλευτή Κιλκίς ότι «έχει ψηφίσει τις περισσότερες  «συμφωνίες-μνημόνια» από κάθε άλλον συνάδελφο του» και ότι «τώρα που θα έρθει η ώρα του λογαριασμού θα είναι αργά για να απομακρυνθεί από το ταμείο» καθότι «ο κιλκισιώτικος λαός δεν ξεχνάει εκείνους που με ευκολία τον εμπαίζουν και υφαρπάζουν την ψήφο του».

Στην ίδια ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε για τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ αναφέρει και τα εξής:

«Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους καταστροφικής διακυβέρνησης του πολιτικού θιάσου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έφερε τη χώρα μας στο χείλος του γκρεμού και που τα αποτελέσματα της βιώνουν καθημερινά πλέον οι συμπολίτες μας και κυρίως οι άνθρωποι της παραγωγής, έχουμε να επισημάνουμε συνοπτικά τα κάτωθι:

  1. Ήταν αυτοί οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ «χωροστατούντος» του πρωθυπουργού που θα καταργούσαν με «ένα άρθρο και σε ένα νόμο» τις πολιτικές λιτότητας των μνημονίων και θα το έσκιζαν στην αυλή της Βουλής όπως έλεγαν. Αντ’ αυτού οι αθεόφοβοι λαϊκιστές, έφεραν και εφαρμόζουν ένα τρίτο και επαχθέστερο όλων μνημόνιο βαφτίζοντας το «αριστερό».
  2. Μήπως αυτοί δεν έλεγαν ότι θα πάνε το κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ και θα προστατέψουν κύριες και επικουρικές συντάξεις, καταργώντας παράλληλα και τον ΕΝΦΙΑ; Τι έκαναν; Φέρνουν ένα ασφαλιστικό λαιμητόμο για αγρότες, νέους επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες συνθλίβοντας στις συμπληγάδες της ανικανότητας τους την ιδιωτική οικονομία της χώρας, διατηρώντας και αυξάνοντας ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ και όλους τους έμμεσους και άμεσους φόρους. Παράλληλα, με το κλείσιμο των τραπεζών κατέστρεψαν την οικονομία και τον εξαγωγικό τομέα της χώρας βυθίζοντας τις επιχειρήσεις στην ύφεση αποστερώντας τους ρευστότητα, αυξάνοντας εντέλει την ανεργία και την φτώχεια.
  3. Οδηγούν την Παιδεία στο σκοταδισμό, καταργώντας τον νόμο Διαμαντοπούλου και παραδίδοντας την τριτοβάθμια εκπαίδευση βορά στις ορδές των αιωνίων φοιτητοπατέρων! Η δε καταστροφική διαπραγμάτευση και η αφαίμαξη των αποθεματικών των δημοσίων ταμείων οδήγησαν τα νοσοκομεία σε απόλυτη ανέχεια και σε ελλείψεις στοιχειωδών υλικών αλλά και σε εργαζομένους απλήρωτους.
  4. Διορίζουν με προκλητικά χυδαίο τρόπο συγγενείς, φίλους …και ομόκλινους σε κάθε δημόσια θέση και επιτροπή ενώ ήταν οι ίδιοι που ευαγγελίζονταν την κατάργηση του πελατειακού κράτους. Αποδεικνύονται πρωταθλητές στις καθεστωτικής αντίληψης Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου η συχνότητα των οποίων ξεπερνάει ακόμη και τους κανονικούς νόμους!
  5. Βλέποντας τον πρωθυπουργό της Χώρας να περιφέρεται περιφρονημένος από τους εταίρους μας στα διεθνή fora, μόνο κατάθλιψη μας πιάνει. Δεν υπήρξε ποτέ τόσο ανεπαρκούς παιδείας και αντίληψης περί διεθνών οικονομικών σχέσεων πρωθυπουργός της Ελλάδος από την μεταπολίτευση και μετά. Η διεθνής απομόνωση της Πατρίδας μας είναι αποτέλεσμα της ασχετοσύνης κυρίως του ίδιου του κ. Τσίπρα.»
Σχολιάστε