My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Δεν γίνεται Κέντρο σε Ξυλοκερατιά

Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων δεν πρόκειται να δημιουργηθεί στην Ξυλοκερατιά, διαβεβαίωσαν υψηλά ιστάμενοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Τη δέσμευση αυτή μετέφερε ο δήμαρχος Κιλκίς, Δ. Σισμανίδης, στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (Δευτέρα) συνεδρίασής του.

hotspot-prosfuges-001Ο κ. Σισμανίδης γνωστοποίησε ότι ιδιώτης από τη περιοχή εκδήλωσε ενδιαφέρον για ενοικίαση χώρων του με σκοπό τη λειτουργία κέντρου. Έπειτα από αυτό, το ΓΕΕΘΑ ήλθε σε επαφή με το Αστυνομικό Τμήμα Μαυρονερίου με σκοπό την επιθεώρηση της προτεινόμενης απ` τον ιδιώτη περιοχής.

Ωστόσο το γεγονός έγινε γνωστό, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν κάτοικοι στη Ξυλοκερατιά με σκοπό να αντιταχθούν σε μια πιθανή έναρξη εργασιών για διαμόρφωση του χώρου. Τελικά, ωστόσο, κάθε τέτοια σκέψη εγκαταλήφθηκε, με τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, Γ. Μουζάλα, να διαβεβαιώνει τον κ. Σισμανίδη ότι δεν πρόκειται να γίνει άλλο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο νομό Κιλκίς.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, υπήρξε παρανόηση σχετικά με τη διοικητική ένταξη της Ξυλοκερατιάς στο νομό Κιλκίς, καθότι υπήρξε η εντύπωση ότι αυτή ανήκει στη Θεσσαλονίκη!

Σχολιάστε