My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δεν αποδέχτηκα πρόταση ΝΔ

Με δήλωσή της, η Νατάσα Σωτηριάδου, μέλος της ΝΟ.Δ.Ε/ΝΔ Κιλκίς, διευκρινίζει ότι δεν αποδέχτηκε πρόταση από την κεντρική διοίκηση και από τα τοπικά όργανα του κόμματος να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του νομού Κιλκίς, αφήνοντας να νοηθεί ότι για την ίδια δεν είναι ακόμα ώριμες οι συνθήκες.

sotiriadou-natasaΗ δήλωση:

Στο δρόμο για τις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και καθώς πλήθος δημοσιευμάτων φέρουν το όνομα μου ως ένα απο αυτά που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας του ν. Κιλκίς , οφείλω να αποσαφηνίσω τη στάση μου.
Από την πρώτη στιγμή που προκυρήχθηκαν οι εκλογές δέχθηκα απο την κεντρική διοίκηση της ΝΔ , αλλα και από τα τοπικά όργανα του κόμματος την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του ν. Κιλκίς.
Προσωπικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να απαντήσω θετικά.
Άλλωστε, πιστεύω -και το έχω αποδείξει- πως δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτές τις καταστάσεις ως “σκαλοπάτι” προσωπικής ανέλιξης και πως επιβάλλονται ώριμες συνθήκες, ώστε να μπορούν να αποδώσουν μόνο θετικά αποτελέσματα προς όφελος των συμπολιτών μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την κεντρική διοίκηση της ΝΔ αλλά και τη ΝΟ.Δ.Ε/ΝΔ ν. Κιλκις για την πρόταση αλλά και για την επιμονή -ίσως και υπομονή- που έδειξαν.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους φίλους σε όλη την επικράτεια του νομού για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπο μου μέσα από την προτροπή τους για την συνέχιση της ενασχόλησης μου με τα κοινά αλλά και τη στήριξη σε κάθε πολιτική μου επιλογή.
Τέλος, θέλω να επισημάνω πως δηλώνω παρούσα και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Θα είμαι όπως πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα , ειδικά αυτού του κρίσιμου αγώνα, και θα συνεχίσω να μάχομαι για τα ιδανικά μου με σκοπό την νίκη της πατρίδας μας. Γιατί με την Ελλάδα και τα παιδιά της…ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Με εκτίμηση,
Νατάσα Σωτηριάδου
Ιστορικός – Δημοσιογράφος
Μέλος ΝΟ.Δ.Ε/ΝΔ Κιλκίς-Υπεύθυνη τομέα Πολιτισμού

Σχολιάστε