My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Δεν έχουν σχέδιο για τη χώρα”

floridisΒίντεο της συνέντευξης Φλωρίδη στον ΣΚΑΙ.

Καυστικός έναντι του ΠΑΣΟΚ, της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης, εμφανίστηκε μέσω της εκπομπής του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή” το μέλος του Κοινωνικού Συνδέσμου και πρώην υπουργός, Γιώργος Φλωρίδης.

«Στο ΠΑΣΟΚ απολύτως δεν έχουν βάλει μυαλό. Το ΠΑΣΟΚ παθαίνει ό,τι παθαίνει για τα λάθη που του φορτώνουν και αυτά που αξίζει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι η Ελλάδα δεν διαπραγματεύτηκε με τους δανειστές με ένα δικό της σχέδιο εξόδου από την κρίση.

«Η πολιτική αντιπαράθεση δεν γίνεται πάνω στα στρατιωτικά σχέδια διάσωσης της χώρας. Ούτε αυτοί που κυβερνάνε έχουν σχέδιο για τη χώρα ούτε οι άλλοι… στην προγραμματική συμφωνία (σ.σ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) επισημαίνουν την ανάγκη ‘σχεδίου για τη χώρα’ μωρέ τι μας λες» δήλωσε σκωπτικά ο κ. Φλωρίδης.

Επισήμανε επίσης την ανάγκη συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων του τόπου για την αντιμετώπιση των εθνικών προβλημάτων.

Για τις δηλώσεις Πάγκαλου

«Λύσαμε τα δικά μας προβλήματα και θέλουμε να λύσουμε και αυτά των Αμερικανών με τους Ευρωπαίους» δήλωσε εξάλλου για τις δηλώσεις Πάγκαλου περί παρακολουθήσεων αμερικανών πρέσβεων ο κ. Φλωρίδης.

«Ο κ. Πάγκαλος ήθελε να πει με το δικό του τρόπο ότι όλοι παρακολουθούν όλους. Σε καμία περίπτωση δεν παρακολουθούσαμε επί της δικής μου υπουργίας (σ.σ Δημόσιας Τάξης). Στην Ελλάδα έχουμε εξευτελίσει το σύμπαν, βγάζουμε στη φόρα κάθε κρατικό μυστικό, δεν υπάρχει η ανάγκη να υπερασπιστούμε την κρατική μας υπόσταση» παρατήρησε.

Πρόσθεσε ότι η Αμερική έχει σοβαρό πολιτικό και ηθικό πρόβλημα απέναντι στην Ευρώπη και η Ευρώπη το αξιοποιεί. «Το ερώτημα είναι μέχρι που φτάνουν αυτά, ότι οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν το ξέρουμε. Όμως είναι σοβαρό πρόβλημα ηθικής τάξεως να παρακολουθούν τους ηγέτες του κόσμου» δήλωσε.

Πηγή: skai.gr

Δείτε τη συνέντευξη: εδώ

Σχολιάστε