My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κεραμέως στο ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

ΔΕΕΠ: Επανεκλέχτηκε ο Μηνάς

*Συγχαρητήρια δήλωση από Γ. Γεωργαντά και Δ. Κυριακίδη.

Με επανεκλογή του Μηνά Παπαδόπουλου στη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Κιλκίς με 759 ψήφους έναντι των 545 του ετέρου συνυποψηφίου του Θεόφιλου Τιρεκίδη, καθώς και με την εκλογή των Νίκου Τοπαλίδη και Σταύρου Γκουραμάνη ως προέδρων στις ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας αντίστοιχα, διεξήχθησαν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στο νομό Κιλκίς, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ έχουν ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 599

ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ 282

ΔΗΜΟΣ  ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 160
ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ 263

ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΩΝ ΚΑΛΠΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 759
ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ 545
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 74
ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ 19
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ 66
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 20
ΣΥΝΟΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 94
ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ 85

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ 853
ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ 630

Δήλωση Μ. Μαπαδόπουλου

Σε δήλωσή του, ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μηνάς Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Στο δημοκρατικό προσκλητήριο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, πρώτευσε η συμμετοχή. Χαρήκαμε τις νέες εγγραφές και τις ανανεώσεις τους, περισσότερο όμως εντυπωσιαστήκαμε από την ενθουσιώδη προσέλευση των νεοδημοκρατών στην εσωκομματική κάλπη και μιας νέας γενιάς στελεχών που αποδέχονται το αξιακό σύστημα του πολιτικού μας φορέα, ως το πλέον αξιόπιστο για την ευημερία του τόπου μας, αναγνωρίζοντας καθ’ υπέρβαση των κομματικών ορίων, τις πολύ καλές επιδόσεις του κυβερνητικού έργου.

Η συμμετοχή, ο ενθουσιασμός, η διεύρυνση των ιδεολογικών μας θέσεων στις πλατιές μάζες προσέδωσαν ενέργεια και στιβαρότητα στην ιστορική μας παράταξη.

Η ξέχειλη αυτή ζωντάνια σε συνδυασμό με τις ξεκάθαρες πολιτικές γραμμές μας συνιστούν ένα πολύ καλό δείγμα γραφής για την παραγωγικότερη έκφραση λόγου και πολιτικού έργου στη ΔΕΕΠ και στις ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας, τα μέλη των οποίων συγχαίρω για την εκλογή τους με τις πιο ειλικρινείς μου ευχές, με επόμενο στόχο να δουλέψουμε και να συμβάλλουμε όλοι στην καταβαλλόμενη προσπάθεια να γίνει το κόμμα μας πιο προοδευτικό, πιο ανοιχτό στην ελληνική κοινωνία με μεταρρυθμιστικές τομές από τις οποίες και θα ωφεληθεί πολλαπλώς.

Δανείζομαι μια φράση από το σημερινό μήνυμα του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τις εσωκομματικές διεργασίες.

Οι κομματικές οργανώσεις είναι το νήμα το οποίο συνδέει την Κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική Ομάδα με την κοινωνία.

Δεσμεύομαι ως επανεκλεγείς Πρόεδρος ότι θα δυναμώσουμε αυτό το νήμα, με σεβασμό στους διακριτούς μας ρόλους, επιλέγοντας όπως πάντοτε, το δρόμο της συνεργασίας, της καθαρότητας, της πολιτικής συνεννόησης.

Ευχαριστώ έναν προς έναν κάθε Νεοδημοκράτη, κάθε Νεοδημοκράτισσα για την στήριξή του στο πρόσωπό μου, περιφρονώντας τους δολοπλόκους και τους αντιστρατευθέντες τις επιλογές της ΝΔ, στρέφοντας την πλάτη στους διασπαστές της, που περιφερόμενοι σαν χλωμά φαντάσματα, επιδεικνύουν με τη βαθιά συμπλεγματική τους συμπεριφορά, καθαρό μίσος για τους δημοκρατικούς εκφραστές της τοπικής πολιτικής μας ζωής, φθόνο και απαξία για κάθε καλή και επαινετή πράξη. Οι άνεμοι και τα κύματα όμως είναι πάντα στο πλευρό των πιο άξιων καπετάνιων.

Ευχαριστώ τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες για την αγάπη και την εκτίμησή τους με τη διαβεβαίωση ότι θα στέκομαι πάντα αντάξιος της εμπιστοσύνης του.

Με νέο ορόσημο το 14ο Συνέδριο της ΝΔ μέσα στο Δεκέμβριο του 2021 θα αναδείξουμε και θα προωθήσουμε τις θέσεις μας για την Ελλάδα της Ανάπτυξης και της Προόδου.

Το Γαλάζιο Φως ρίχνει και πάλι την λάμψη του στην πολιτική.”

Ο Θ. Τιρεκίδης

Από τη πλευρά του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Θεόφιλος Τηρεκίδης δήλωσε τα εξής:

“Η μαζική συμμετοχή των μελών της ΝΔ στις εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων ΔΕΕΠ, ΔΗΜΤΟ και συνέδρων μετέτρεψε την χθεσινή ημέρα σε γιορτή για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

Ειδικότερα, στο Νομό Κιλκίς, η μεγάλη αύξηση του αριθμού των μελών καταδεικνύει και το ενδιαφέρον των πολιτών για συμμετοχή στα κοινά του τόπου τους, μετά από χρόνια αδιαφορίας και απραξίας.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στις εκλογές και κυρίως όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Εύχομαι η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους για μια δημιουργική πορεία στο μέλλον.”

Ο Γ. Γεωργαντάς

Με αφορμή την εκλογική διαδικασία, ο υφυπουργός και βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η τεράστια συμμετοχή στις εσωκομματικές μας εκλογές είναι μία ακόμη απόδειξη, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγαλύτερο και πιο δυναμικό κόμμα, στην Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία μεγαλώνει. Συνομιλεί, σήμερα περισσότερο από ποτέ, με την κοινωνία, ενισχύοντας τις κομματικές της διαδικασίες και ανανεώνοντας συνεχώς τη σχέση με τα μέλη της.

Η Παράταξή μας μεγαλώνει και στο Κιλκίς, όπου φέτος είχαμε ρεκόρ εγγραφών και συμμετοχών, στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία.

Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς Νίκο Τοπαλίδη και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Παιονίας Σταύρο Γκουραμάνη καθώς και όλα τα εκλεγμένα μέλη.

Σε όσους εξελέγησαν αλλά και σε όσους συμμετείχαν στη διαδικασία, εύχομαι δύναμη στον κοινό αγώνα, για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της ασφάλειας, της εθνικής αυτοπεποίθησης».

Ο Δ. Κυριακίδης

Από τη πλευρά του, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

“Οι εσωκομματικές διεργασίες της ΝΔ ολοκληρώθηκαν με πρωτοφανή μαζική συμμετοχή, ομαλότητα και υποδειγματική τάξη.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ν. Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο, το θετικό έργο του οποίου επιβεβαίωσε η ψήφος εμπιστοσύνης του εκλεκτορικού σώματος, καθώς και στους νέους Προέδρους των ΔΗΜΤΟ Κιλκίς Νίκο Τοπαλίδη και Παιονίας Σταύρο Γκουραμάνη. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι εκτέθηκαν στην εκλογική διαδικασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και στους εκλέκτορες που ενίσχυσαν λόγω και έργω την προσπάθεια διεύρυνσης και εξωστρέφειας της παράταξης, στοιχισμένοι στους κανόνες του ευ πολιτεύεσθαι.

Η ΝΔ είναι ένα ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα που διαβουλεύεται συνεχώς με την κοινωνία και η ζωντάνια αυτής της σχέσης έχει αποτυπώσεις στη συμμετοχή και στην ανανέωση των δυνάμεών της σε τοπικό επίπεδο.

Με την προσδοκία ότι θα εργαστούν συλλογικά, με γνώμονα την ενότητα και με κατεύθυνση το συμφέρον του τόπου μας, εύχομαι στα εκλεγμένα όργανα να αξιοποιήσουν παραγωγικά τη θητεία τους, με έμπνευση και με αστείρευτη διάθεση πολιτικής δημιουργίας.”

Σχολιάστε