My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΔΕΕΠ: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Με τίτλο “οι Πόντιοι Πιλάτοι του Κιλκίς” και “διδάσκουν εκ του ασφαλούς ανθρωπισμό”, η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ:

“Οι άνθρωποι και το κόμμα οι οποίοι στο όνομα των αρχών τους κουβαλούσαν πρόσφυγες- μετανάστες από την Κρήτη στην Αθήνα με τον ίδιο τον πρόεδρο τους επικεφαλής για να διασφαλίσουν ότι δεν θα εφαρμοσθεί ο νόμος…

Οι άνθρωποι και το κόμμα που διαφήμισαν σε όλο τον κόσμο ότι η Ελλάδα θα αποδεχθεί φιλόξενα κάθε μετανάστη και θα τον διευκολύνει να ταξιδέψει όπου θέλει….

Οι άνθρωποι και το κόμμα που βγαίνουν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν κάθε φορά που η αστυνομία εφαρμόζοντας τον νόμο εκδιώκει καταληψίες σε ακίνητα Ελλήνων πολιτών επειδή τάχα παραβιάζονται τα δικαιώματα των καταληψιών- παράνομων μεταναστών.

Οι άνθρωποι και το κόμμα που μετέτρεψαν επί μια τριετία σε αποθήκη ψυχών ένα ολόκληρο νομό, το Κιλκίς, με δεκάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες….

Οι άνθρωποι και το κόμμα που εμπνεύστηκαν, δημιούργησαν και επέτρεψαν τη λειτουργία της θηριώδους δομής φιλοξενίας Νέας Καβάλας…..

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι κι αυτό τό κόμμα με τους εκπροσώπους του στο Κιλκίς είχαν το θράσος να κουνήσουν το δάχτυλο σε όσους διαμαρτύρονται για την συνεχή μεγέθυνση της δομής Νέας Καβάλας και τα δυσεπίλυτα προβλήματα που δημιουργούνται κυρίως στον χώρο της εκπαίδευσης.

Ναι, είναι υπέρ της αναλογικότητας, αλλά στο προφορικό.

Κι όσοι διαμαρτύρονται και ζητούν δίκαιη κατανομή είναι ακραίοι, με διχαστικό λόγο, αντιδημοκράτες , απάνθρωποι…

Ενώ οι ίδιοι βαυκαλίζονται πως ξεφουρνίζοντας κάθε τόσο πολιτικές ανοησίες, αποτελούν το άνθος της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού. Προφανώς έχουν λάβει από τον καθοδηγητή τους και ιστορικό στέλεχος του κόμματός του, κ. Παπαδημούλη καινοτόμα μαθήματα ευαισθησίας για το δράμα των προσφύγων και μεταναστών.

Είναι απολύτως σαφές ότι δεν υιοθετούμε ακραία συνθήματα και συμπεριφορές απάδουσες στον πολιτισμό των Ελλήνων.

Ειναι γνωστό εξάλλου οτι εκπορεύονται από κύκλους οι οποίοι στοχοποιούν την κυβέρνηση.

Ρίχνοντας νερό στο μύλο των “ευαίσθητων” της Αριστεράς.”

Σχολιάστε