My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δίνουν αναπηρικά αμαξίδια

Στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2014 «Κοινωνική Τράπεζα Αναπηρικών Αμαξιδίων», που αφορά στη δυνατότητα διάθεσης σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες αναπηρικού αμαξιδίου.

anapiriko-amaxidioΣε σχετική ανακοίνωση, ο αναπληρωτής διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Δημήτριος Ιωακειμίδης, αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη συγκίνηση δεχτήκαμε την προσφορά ανθρώπων και φορέων της τοπικής κοινωνίας που θέλησαν να ενισχύσουν και να πλαισιώσουν ηθικά και υλικά το όραμα μιας κοινωνίας με έντονα τα στοιχεία της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Το συντονισμό της δράσης είχε αναλάβει και εξακολουθεί να διαχειρίζεται για λογαριασμό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η Υπεύθυνη τουΣυμβουλευτικού Σταθμού Νέων κα Σωτηρία Καρολίδου. Συνάνθρωποί μας στο διάστημα αυτό κατάφεραν να απαλύνουν τον πόνο τους και να δεχτούν την ευεργετική βοήθεια άμεσα και αποτελεσματικά, ξεπερνώντας δυσκολίες και κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Η διάθεση του αναπηρικού αμαξιδίου γίνεται μετά από αίτημα και στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι ξεπερνούν τον αριθμό αμαξιδίων που υπάρχουν προς διάθεση, γίνεται επιλογή με σειρά που αφορά σε αξιολόγηση του προβλήματος με δείκτες ευαισθησίας υψηλούς σε νεαρές ηλικίες καθώς ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον που πρωταγωνιστές είναι πάντα τα παιδιά! “

Σχολιάστε