My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δήλωση στήριξης Χρ. Γκουντενούδη

Με δήλωσή του, ο  Πάνος  Γκατίδης τάσσεται στο πλευρό του Χρήστου Γκουντενούδη, με τον συνδυασμό του οποίου θα είναι υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου. Η δήλωση:

gkatidis-panosΟι επερχόμενες δημοτικές εκλογές καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και το δικό μας μέλλον, ως νέων ανθρώπων που παρακολουθούν με ενδιαφέρον αλλά εκ του μακρόθεν τα δρώμενα στην τοπική κοινωνία.

Πολλοί μας έχουν ‘’κολλήσει’’ την ταμπέλα των αδιάφορων πολιτών, που είτε φοβόμαστε να στηριχτούμε στους πολιτικούς, είτε απέχουμε απογοητευμένοι, που άλλοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Προφανώς, υπάρχει και η μέση οδός, που είναι η συμμετοχή μας στα κοινά, η δυνατότητα έκφρασης των ιδεών και θέσεών μας για ζωτικά θέματα της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης, η ανάδειξη και υιοθέτηση καινοτόμων και δημιουργικών δράσεων.

Πάνω από όλα όμως θέλουμε ανθρώπους που εμπιστευόμαστε, ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί σε δημόσια αξιώματα και έχουν αποδείξει την αξιοσύνη τους. Είναι έντιμοι, έχουν γνώση και κατάρτιση, εμπειρία για να χειριστούν δύσκολες καταστάσεις και φυσικά έχουν παράξει πλούσιο έργο που ακολουθεί την καλή τους φήμη.

Θεωρώ ότι ο Χρήστος Γκουντενούδης συγκεντρώνει αυτά τα πολύ συγκεκριμένα θετικά χαρακτηριστικά που ζητάμε από τους δημοτικούς μας άρχοντες.

Είναι  νέος και άφθαρτος πολιτικός,  πολύ απλός και προσιτός σε όλους και το κυριότερο  έχει ευήκοα ώτα στη νέα γενιά την οποία υποστηρίζει πραγματικά. Μας θέλει κοντά του για να δουλέψουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη προοπτική στον τόπο μας.

Συνεκτιμώντας τις ικανότητες του Χρήστου Γκουντενούδη,τα άξια στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας που συμπορεύονται μαζί του και τις προγραμματικές τους θέσεις για το Δήμο μας, αποφάσισα να συμμετάσχω στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ για τον οποίο και φρονώ ότι είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για την περιοχή μας και για τη νέα γενιά.

Καλώ όλους και ιδιαίτερα τους νέους του Δήμου μας να στηρίξουν το Χρήστο Γκουντενούδη και το συνδυασμό μας για να κάνουμε μαζί την Παιονία Ισχυρή.”

Σχολιάστε