My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δήλωση μη καθόδου σε εκλογές

freggidou-elliΜε δήλωσή της, η ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου γνωστοποιεί ότι δεν θα κατέλθει ως υποψήφια στις εκλογές για την ανάδειξη συνδικαλιστικού εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς. Κάνοντας λόγο για “ενεργό προσπάθεια αντίστασης στο ξεπούλημα των προνοιακών υπηρεσιών και την απαξίωση των κοινωνικών αναγκών του δημότη”, η κ. Φρεγγίδου δηλώνει ότι η προσπάθειά της “συνεχίζεται αδιάκοπα και ενδυναμώνεται στο πλευρό των συναδέλφων, στοχεύοντας στη διασφάλιση της ισότιμης κρατικής κοινωνικής μέριμνας για όλους”.

Η δήλωση:

“Μετά από 8 χρόνια στη θέση του εκπροσώπου εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς, πήρα -όχι αβίαστα- την απόφαση να μην κατέλθω ως υποψήφια στην ερχόμενη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη συνδικαλιστικού εκπροσώπου.

            Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω από καρδιάς, τους συναδέλφους μου που με εξέλεξαν για δύο συνεχείς εκλογικές διαδικασίες και που ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί μου με στόχο την ενίσχυση του τομέα κοινωνικής φροντίδας ευπαθών ομάδων και την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

            Επίσης, να ευχαριστήσω για τη συνεργασία, τους εκάστοτε Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της ΚΔΕΚ από το 2007 έως και σήμερα. Ευελπιστώ ότι η διαφορετικότητα των απόψεών μας και η -κατά τις συνεδριάσεις μας- σύνθεσή τους, να καταστεί ωφέλιμη στη διεύρυνση και εμβάθυνση του μελλοντικού διαλόγου για ενδυνάμωση των κοινωνικών υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης.

            Θεωρώ την ενασχόλησή μου με τον ακομμάτιστο συνδικαλισμό, μια ενεργό προσπάθεια αντίστασης στο ξεπούλημα των προνοιακών υπηρεσιών και την απαξίωση των κοινωνικών αναγκών του δημότη.

            Η απόφασή μου αυτή δεν είναι συνώνυμη με την παραίτηση από την ενεργό δράση στη διεκδίκηση των αιτημάτων των απανταχού εργαζομένων και του κάθε πολίτη. Δεν έχω, άλλωστε, μάθει να   “καταθέτω τα όπλα”, εγκαταλείποντας τις αρχές και τις αξίες μου.

            Η προσπάθειά μου συνεχίζεται αδιάκοπα και ενδυναμώνεται στο πλευρό των συναδέλφων μου, στοχεύοντας στη διασφάλιση της ισότιμης κρατικής κοινωνικής μέριμνας για όλους.”

 

 

 

Έλλη Φρεγγίδου

Σχολιάστε