My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δήλωση Μαρίας Τσερνικούδη

tsernikoudi_paionia isxiriΤο ενδιαφέρον μου για τους συνανθρώπους μου, το περιβάλλον τους και για θέματα που τους απασχολούν, εκφράζεται από τα εφηβικά μου χρόνια, όπου υπήρξα Πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου μου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία. Με ιδιαίτερο πόνο κάθε φορά αποχωριζόμουν τους συγγενείς και τον τόπο μου τον οποίο αγαπώ και στερήθηκα πολλά χρόνια.

Ζώντας πλέον μόνιμα στα πάτρια εδάφη, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι γονείς και συγγενείς μου, μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσω την αγάπη μου για τον τόπο μου εμπράκτως.

Είμαι σύζυγος και μητέρα δυο παιδιών. Έχω σπουδάσει νοσηλευτική σε επαγγελματική σχολή κατά το παρελθόν και αυτό το διάστημα είμαι φοιτήτρια του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στο τμήμα Πληροφορικής. Επιπροσθέτως, κάνω πρωταθλητισμό στα μαχητικά αθλήματα.

Ούσα γραμματέας στο Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου, το οποίο αποτελεί μικρογραφία της κοινωνίας μας, ήρθα αντιμέτωπη με δυσκολίες που ομαδικά παλέψαμε για την επίλυσή τους.

Η σύνεση, η υπομονή, ο σωστός προγραμματισμός και η απαιτούμενη δυναμική είναι απαραίτητα συστατικά για να ανταπεξέλθει κανείς στην κάθε πρόκληση.

Η προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της ευρύτερης κοινωνίας μας, ο αγώνας για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας, ωστόσο ξεκινά μετά την εκλογική αναμέτρηση.

Γι’ αυτό και με χαρά είμαι υποψήφια σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου, στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ με το Χρήστο Γκουντενούδη, έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζω καλά, έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και εκτιμώ για το ήθος και τις αξίες του. Ψηφίζοντας Χρήστο Γκουντενούδη και Παιονία Ισχυρή πιστεύω ότι επενδύουμε στον τόπο μας, επενδύουμε στο μέλλον και τη δυναμική προοπτική του. 

Μαρία Τσερνικούδη

Υποψήφια Σύμβουλος

Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου

Σχολιάστε