My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δέκαθλο: Διάκριση του βετεράνου Κ. Χαμουρούδη

Με τη συμμετοχή του βετεράνου πρωταθλητή του ΓΑΣ Κιλκίς , ολοκληρώθηκε την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων. Οι αγώνες έγιναν με άσχημα καιρικά φαινόμενα (συνεχή και καταρρακτώδη βροχή και αρκετό κρύο ) στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του Κώστα Χειμωνίδη.

Η εμφάνιση του Κώστα Χαμουρούδη , ο οποίος και κατέλαβε την 10η θέση στην τελική κατάταξη των Ανδρών, κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική και θα μπορούσε να ήταν και ακόμη καλύτερη εάν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του στα 110 μ με εμπόδια, γεγονός που του στέρησε την ακύρωση σου στο επι κοντό και την εγκατάλειψή του στα1.500 μ.

Πάντως, έστω και έτσι  και με βαθμολογία στα 8 από τα 10 αγωνίσματα του προγράμματος ο Χαμουρούδης συγκέντρωσε 2.529 βαθμούς με καλύτερες εμφανίσεις αυτήν στον ακοντισμό με 43,42 μ, στο μήκος με5,19 μ., και στο ύψος με1,40 μ.

Ικανοποίησαν οι παγκορασίδες του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό των Συνθέτων αγωνισμάτων

Μεγάλη επίδοση για την Καζαντζίδου στον ακοντισμό

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παγκορασίδες Α’ (κυρίως) του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων (τέτραθλο) που έγινε την Παρασκευή στο στάδιο των Γιαννιτσών.

Το πρωτάθλημα  διεξήχθη με πάρα πολλά προβλήματα, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης συμμετοχής και ταλαιπώρησε αρκετά τους μικρούς αθλητές, κατάφερε να ολοκληρωθεί τελικά στις 11.00 το βράδυ χάριν κυρίως στις προσπάθειες του τεχνικού συμβούλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Πέτρου Χάλη και του υπεύθυνου Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ. Χρήστου Χρυσοστομίδη.

Ωστόσο είναι βέβαιο πως θα πρέπει πλέον ο ΣΕΓΑΣ να επανεξετάσει το πλαίσιο της διεξαγωγής αυτών των αγώνων (συνθέτων) τόσο ως προς την συγκρότηση των ομίλων όσο και και στη φιλοσοφία τους, αφού σίγουρα δεν επιτυγχάνονται με τον τρόπο αυτό οι στόχοι της ανάπτυξης .

Στον αγωνιστικό τομέα η 14χρονη Σωτηρία Καζαντζίδου πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στον ακοντισμό και με βολή στα 35,04 μ όχι μόνο έπιασε το όριο συμμετοχής της και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Κορασίδων (ήταν 33,00 μ) αλλά συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες ακοντίστριες φέτος στην κατηγορία της , βάζοντας υψηλούς στόχους για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Ιουλίου.
Το όριο βαθμολόγησης του ΣΕΓΑΣ έπιασε και ο μοναδικός Παμπαίδας του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκε . Ο 14χρονος Φώτης Κυρμπάτσης συγκέντρωσε 1.801 βαθμούς καταλαμβάνοντας την  37η θέση στους 68 αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες.Στη γενική κατάταξη του τετράθλου και σε 82 συμμετέχουσες , η Καζαντίδου ήταν 11η με 2325 βαθμούς, η Παναγιώτα Τανάνη 13η με 2311 βαθμούς και η Ελένη Κωνσταντινίδου 17η με 2229 βαθμούς πετυχαίνοντας να βαθμολογηθούν όλες.

 

            Την Κυριακή στα Μέγαρα το Πανελλήνιο των 10.000 μ.

            Με τη συμμετοχή του Γιάννη Παπαδόπουλου

 

Με τη συμμετοχή του Βαλκανιονίκη αθλητή του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννη Παπαδόπουλου διεξάγεται αυτήν την Κυριακή στα Μέγαρα της Αττικής το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των 10.000 μ των Ανδρών.

Ο κιλκισιώτης πρωταθλητής που πριν είκοσι ημέρες παρουσιάστηκε στον Ελληνικό στρατό δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει την προετοιμασία που ο ίδιος θα επιθυμούσε για έναν τόσο σημαντικό αγώνα, λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ωστόσο θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση και να βοηθήσει βαθμολογικά τον σύλλογο του καταλαμβάνοντας μια θέση στην 12άδα.

Έτσι κι αλλιώς ο Παπαδόπουλος συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους δρομείς μεγάλων αποστάσεων στην χώρα μας και με δεδομένη την υψηλή αγωνιστική του διάθεση, μπορεί σε κάθε του εμφάνιση να θεωρείται υποψήφιος για διάκριση εφόσον είναι καλά στην υγεία του.

Σχολιάστε