My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δάσκαλος και υιός, οι συλληφθέντες στο Κιλκίς!

Διαστάσεις που προκαλούν πραγματικό σοκ στη τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο, αποκτά η υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, που αποκαλύφθηκε σήμερα Τρίτη με τις συλλήψεις 8 ατόμων σ` όλη τη χώρα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ΕΡΤ, δάσκαλος, σε θέση διευθυντή σχολείου του Κιλκίς, καθώς και ο γιος του, είναι οι δυο συλληφθέντες σήμερα στο Κιλκίς για συμμετοχή στο εν λόγω κύκλωμα!

Το ΚΙΛΚΙΣ24, έχοντας στη διάθεσή του την πληροφορία, την δημοσίευσε με την πρώτη ανάρτηση του θέματος, το μεσημέρι, αλλά στη συνέχεια κρίναμε ότι λόγω της εξαιρετικής σοβαρότητάς της θα `πρεπε να κατέβει για να διασταυρωθεί και από άλλες πηγές.

Οι 8 συλληφθέντες (δύο στο Κιλκίς, τέσσερις στην Αττική και από ένας στη Θεσσαλονίκη και τη Λήμνο, είναι ηλικίας από 25 έως 53 ετών, και εκτός από τον πατέρα και το γιο στο Κιλκίς, κατηγορούμενοι είναι, στρατιωτικός που υπηρετεί στην Λήμνο, ένας γιατρός ορθοπεδικός και ο γιος ανώτατου δικαστικού στην Αττική, δύο επιχειρηματίες και δύο δημόσιοι υπάλληλοι.

Από τους οκτώ συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ένας προφυλακίστηκε, ενώ για τους δύο, που δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου, οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στις κατά τόπους Αρχές.

Πάντως, για τους δυο συλληφθέντες στο Κιλκίς, οι πληροφορίες μας λένε ότι οι συλλήψεις έγιναν απ` την περασμένη Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, ενώ οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα, μετά και τις υπόλοιπες συλλήψεις και αφού υποβλήθηκαν οι δικογραφίες τους.

Σχόλια
One Response to “Δάσκαλος και υιός, οι συλληφθέντες στο Κιλκίς!”
  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι;
    Αληθεύει ότι ο γιός του δασκάλου είναι αστυνομικός;
    Σχετικά με το δάσκαλο, ποια η θέση της Α’βαθμιας εκπαίδευσης; Σήμερα θα διδάσκει σε τάξη; ή θα κάθετε στο γραφείο και θα πληρώνετε;

Σχολιάστε