My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Κορακίδης: Πρώτος σε όλο το κόσμο!

*Συγχαρητήριες ανακοινώσεις.

Τεράστια ήταν η επιτυχία του αθλητή Γιάννη Κορακίδη του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στη σφυροβολία.

Τα θερμά τους συγχαρητήρια στον αθλητή, που σημείωσε αυτή τη πρωτόγνωρη για το νομό μας επιτυχία, συγχαρητήριες δηλώσεις εξέδωσαν, ο υπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ο μητροπολίτης Κιλκίς κ. Βαρθολομαίος.

Ο Γ. Γεωργαντάς:

«Θερμά συγχαρητήρια, στον Γιάννη Κορακίδη του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στη σφυροβολία.

Η κατάκτηση του χρυσού, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, για όσα μπορεί να πετύχει το Κιλκίς αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα! Προχωράμε δυνατά!

Η Ειρ. Αγαθοπούλου:

Τι πιο ευχάριστο, να ακούς στις διακοπές όπου βρίσκεσαι, για μια τεράστια αθλητική διάκριση ενός νέου συντοπίτη μας.

Θερμα συγχαρητήρια στον αθλητή του ΓΣ Μανδρών, Γιάννη Κορακίδη, για το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στην Κολομβία.

Μια τεράστια διάκριση για έναν αθλητή και εναν σύλλογο που αγωνίζεται χρόνια με πενιχρά εφόδια, στηριζόμενος μόνο στις δικές του δυνάμεις.
Ελπίζουμε η διάκριση αυτή να γίνει αφορμή ώστε ο ΓΣ Μανδρών να στηριχτεί από την Πολιτεία όπως πρέπει.

Ο Γ. Φραγγίδης

Πολλά συγχαρητήρια στον Κιλκισιώτη αθλητή Γιάννη Κορακίδη, για την επιτυχία του κατακτώντας την 1η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου U20 στο αγώνισμα της σφυροβολίας στο Κάλι της Κολομβίας. Επίσης ιδιαίτερα σημαντική είναι η κατάκτηση της 4Ης θέσης από τον Έλληνα αθλητή Νίκο Πολυχρονίου. Το χρυσό μετάλλιο του Γιάννη Κορακίδη μας δίνει τεράστια χαρά ως Έλληνες, μας γεμίζει υπερηφάνεια καθώς ανοίγει δρόμους για πολλούς νέους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

Πολλά μπράβο στους προπονητές του και βέβαια στους γονείς του που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Γιάννη συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ανδρ. Βεργίδης:

«Η σπουδαία νίκη-διάκριση του Γιάννη Κορακίδη τιμά και προβάλλει την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και την Ελλάδα. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου είναι μία σπουδαία εξέλιξη για όλους τους Κιλκισιώτες και όλες τις Κιλκισιώτισες, “τοποθετώντας” την περιοχή μας στον παγκόσμιο “χάρτη” του αθλητισμού”.

Θερμά συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή Γιάννη Κορακίδη και σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του σε όλη αυτή τη σπουδαία πορεία».

Ο Δ. Κυριακίδης

Θερμά συγχαρητήρια στον χρυσό σφυροβόλο Γιάννη Κορακίδη που με τη μεγαλειώδη διάκρισή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της σφυροβολίας Κ20 ανέβασε στο υψηλότερο βάθρο το αγώνισμα του στίβου και τον τόπο μας.

Ο νεαρός Κιλκισιώτης αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών απέδειξε περίτρανα ότι η δύναμη της θέλησης και η αγάπη για καθετί που αγωνιζόμαστε με ενθουσιασμό και πάθος είναι οι ασφαλείς οδηγοί για την επιτυχία.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή του Γιάννη Κορακίδη για να τιμήσουμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή μας όπως του αξίζει.

Ο κ. Βαρθολομαίος

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Κληρικών και των μελών της Εκκλησίας του Χριστού που παροικεί στο Κιλκίς εκφράζω τα ολόθερμα συγχαρητήρια μου στον χρυσό σφυροβόλο Γιάννη Κορακίδη που με την ύψιστη διάκρισή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της σφυροβολίας Κ20 ανέβασε τον ίδιο στο υψηλότερο βάθρο και παράλληλα σήκωσε ψηλά τον ακριτικό μας τόπο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του, στα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου και στην οικογένειά του για την καθοδήγηση και υποστήριξη του “χρυσού” παλικαριού.

Ο νεαρός Κιλκισιώτης αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών και κάτοικος του Πεδινού απέδειξε ότι με ισχυρή θέληση, πίστη, προσήλωση και επιμονή μπορούμε να επιτυχγάνουμε τους στόχους μας και να γευόμαστε τους καρπούς της σκληρής προσπάθειας.

Μοιραζόμαστε τη χαρά του και ευχόμεθα ο Δωρεοδότης Κύριος μας να οδηγεί τα βήματά του και να τον κραταιώνει στη λαμπρή συνέχειά του!

Σχολιάστε