My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Γεωργαντάς: Πολύ έργο και λίγα λόγια

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του, ο νέος βουλευτής της ΝΔ στο νομό μας, Γιώργος Γεωργαντάς, επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των βουλευτών, ενώ υπόσχεται “πολύ έργο και λίγα λόγια'”. Η δήλωσή του έχει ως εξής:

“Αισθάνομαι τη βαθύτατη υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες του ν. Κιλκίς που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Είναι μια τιμή που την εκλαμβάνω αποκλειστικά ως ρητή εντολή τους  να υπερασπιστώ τα δικαιώματα και τα συμφέροντά τους, προτάσσοντάς τα έναντι οποιουδήποτε άλλου συμφέροντος ή σκοπιμότητας.

Δεσμεύτηκα προεκλογικά περί αυτού και μετεκλογικά  όχι απλά επιβεβαιώνω, αλλά υπερθεματίζω ενόψει του νέου πολιτικού χάρτη που διαμόρφωσαν οι πολίτες με την ψήφο τους σε Κιλκίς και πανελλαδικά.

Είναι προφανές ότι ο λαός με την ψήφο του απέστειλε μηνύματα πολλαπλών αναγνώσεων σε όλα τα κόμματα και γενικότερα  τους πρωταγωνιστές της πολιτικής μας ζωής.

Η ψύχραιμη και απροκατάληπτη ανάγνωση και ερμηνεία τους είναι αναγκαία προϋπόθεση για την επανάκτηση της σχέσης εμπιστοσύνης πολιτών – πολιτικών, όπως επίσης είχα δεσμευτεί και είχα θέσει και ως προσωπικό μου στόχο σε όλες τις ομιλίες μου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Περίσκεψη λοιπόν, πολύ έργο και λίγα λόγια.

Σας ευχαριστώ και θα είμαι πάντα παρών και ανάμεσά σας.”

 

Σχολιάστε