My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Γυναίκα δουλέμπορος 21 ετών

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνέλαβαν έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση και συντονισμένες ενέργειες τη σύλληψη γυναίκας – διακινητή και απέτρεψαν την παράνομη διακίνηση 5 συνολικά αλλοδαπών.

syllipsi-001Πρόκειται για μία 21χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, προχθές (Τετάρτη) τα ξημερώματα, στην Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε η προαναφερόμενη, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 5 υπηκόους Αφγανιστάν, 3 γυναίκες και 2 άνδρες, ηλικίας από 20 έως και 34 ετών, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 21χρονη που στερούνταν της άδειας ικανότητας οδήγησης, παρέλαβε τους αλλοδαπούς από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τους μεταφέρει πλησίον της μεθοριακής γραμμής, διευκολύνοντάς την έξοδό τους από τη χώρα έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή δυο εκ των παραπάνω αλλοδαπών (31χρονος και 26χρονη), βρέθηκαν πλαστά έγγραφα (διαβατήριο, άδεια ικανότητας οδήγησης και δελτίο ταυτότητας), τα οποία προμηθεύτηκαν από άγνωστο άνδρα έναντι χρηματικού ποσού.

Κατασχέθηκε, ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της 21χρονης οδηγού, καθώς και το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

 

Σχολιάστε