My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Γοήτευσαν Σ. Θεοδωρίδου – Θ. Ορφανίδης

            Από αριστερά, ΜΑΡΙΝΑ ΜΥΛΩΝΑ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΤΣΙΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ     Τεράστια επιτυχία σημείωσε η μεγάλη συναυλία- αφιέρωμα στο διαχρονικό μας ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη, με τη συμμετοχή της εξέχουσας προσωπικότητας και μεγάλης υψιφώνου, Σόνιας Θεοδωρίδου, που πραγματοποιήθηκε υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου Κιλκισιώτη μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, την παρελθούσα Δευτέρα.

Σε ένα συγκινησιακό περιβάλλον, 14 τραγούδια του συνθέτη Αθανασίου Σίμογλου βασισμένα σε ποίηση Καβάφη, παρουσιάστηκαν από τη διάσημη ερμηνεύτρια, τον πιανίστα Μάρκο Κώτσια και την υπέροχη ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’ υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

                    Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], συναντήθηκε για δεύτερη φορά με τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη, ο οποίος διεύθυνε τη χορωδία και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και τη Χορωδία της ΕΡΤ, στο πρόσφατο και επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της ΕΡΤ, στο Θέατρο ‘’Παλλάς’’ της Αθήνας.

                    Ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη, απήγγειλε με ιδιαίτερο τρόπο, ο διαπρεπής και καταξιωμένος συμπολίτης μας, συγγραφέας Κώστας Λογαράς. Το πρόγραμμα της συναυλίας παρουσίασε η γραμματέας του Οργανισμού, Αθανασία Παπασταύρου, που επιμελήθηκε και το power point της συναυλίας.

                   Χορηγός επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα ‘’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’, ενώ την οργάνωση της συναυλίας υπέγραψε  η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ.

Σχολιάστε