My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΓΝΚ: Στόχος η βελτίωση του ΕΚΑΒ

Με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κιλκίς συνάντηση με το Παράρτημα του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση, η οποία έγινε με αφορμή πρόσφατα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και σχόλια τόσο για το Νοσοκομείο όσο και για το ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 2 Οκτωβρίου με θέμα τη συνεργασία των δύο φορέων. Συμφωνήθηκε δε ότι η βελτίωση των υπηρεσιών περνά μέσα από την συνεργασία, την απόρριψη συντεχνιακών αντιλήψεων και την περαιτέρω διεύρυνση της Δημόσιας Υγείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Νοσοκομείου, ο διοικητής κ. Ρεβενάκης, ο διοικητής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας κ. Τσαμαδιάς, ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καρακώστας, η διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αρβανίτη-Μηλαράκη, διευθυντές και ιατροί των κλινικών και οι προϊστάμενες όλων των νοσηλευτικών τμημάτων.

Από πλευράς ΕΚΑΒ συμμετείχαν, η διευθύντρια του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης κ. Τσιούπα, ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης κ. Μυλωνάς και η υπεύθυνη του Τομέα κ. Παπαθεοδώρου.

Σχολιάστε