My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΓΝΚ: Καταγγελίες ενόψει εκλογών!

Σε σοβαρές καταγγελίες ενόψει των εκλογών στο Νοσοκομείο Κιλκίς για την ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων λοιπού προσωπικού (πλην ιατρών) στο Διοικητικό Συμβούλιο, προχώρησε ο νοσηλευτής, Πασχάλης Μασούρας, ως υποψήφιος στις εν λόγω εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μασούρας καταγγέλλει,

  • κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, παραθέτοντας δήλωση του διοικητή του Νοσοκομείου Γ. Ανδρίτσου ότι “στο χώρο της Υγείας δεν υπάρχουν χρώματα, ομάδες και κόμματα, ούτε χώρος για μικροπολιτικές σκοπιμότητες».
  • διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών, καρατομήσεις, καθαιρέσεις διευθυντικών στελεχών και τομεαρχών, υποβιβασμό προϊστάμενων και αναπληρωτών τους.

Η δήλωση του κ. Μασούρα έχει ως εξής:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι-σσες

Σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη του Εκπροσώπου των Εργαζομένων Λοιπού Προσωπικού (Πλην Ιατρών) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας.

Η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία είναι σημαντική και αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και δύναμης ώστε να συνεχίσουμε από κοινού την προσπάθειάς μας, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στα δεδομένα της νέας εποχής.

Σας καλώ να ψηφίσετε στις εκλογές που θα διενεργηθούν την ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2020 στην αίθουσα του 1ου ορόφου των Διοικητικών Υπηρεσιών από τις 9.00πμ έως 17.00μμ.

Συνάδελφοι-σσες

Η στήριξη σας στην εκλογική διαδικασία είναι σημαντική για να συνεχίσω τον αγώνα ενωτικά, δημοκρατικά για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, της Δημόσιας Υγείας και τις διεκδικήσεις για την βελτίωση των Δομών Υγείας του Νόμου μας.

Δυστυχώς όμως σε κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Εκπροσώπου των Εργαζομένων Λοιπού Προσωπικού (Πλην Ιατρών) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς. «Στο χώρο της Υγείας δεν υπάρχουν χρώματα ,ομάδες και κόμματα, ούτε χώρος για μικροπολιτικές σκοπιμότητες» Αυτά ήταν τα λόγια του Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς Ιωάννη Ανδρίτσου στις 17/2/2020 στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του. Μετά από επτά περίπου μήνες άλλαξε γνώμη, πράττοντας ακριβώς τα αντίθετα.

Σε μία πρωτοφανή απόφαση για τα δεδομένα του μεγαλύτερου Νοσηλευτικού ιδρύματος του Νομού μας, παραμονή της εκλογικής διαδικασίας για τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας, αγνοώντας την «εργασιακή ηρεμία», μια κίνηση που δεν έκανε ποτέ κανένας Διοικητής σε προηγούμενες θητείες, η επιστροφή στα καθήκοντα του συνοδεύτηκε από άνευ προηγουμένου καρατομήσεις, καθαιρέσεις στελεχών της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης, υποβιβασμό Προϊστάμενων και Αναπληρωτών τους , οι όποιοι στήριξαν το Νοσηλευτικό ίδρυμα εν μέσω κρίσης και πανδημίας.

Οι διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών, οι καρατομήσεις, καθαιρέσεις, Διευθυντικών Στελεχών, Τομεαρχών , υποβιβασμό Προϊστάμενων και των Αναπληρωτών τους, στο ΓΝ Κιλκίς στοχεύουν στην επιβολή κλίματος φόβου, ανασφάλειας, παραμονές εκλογικής διαδικασίας και προσβάλλουν βάναυσα κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας.

Σχολιάστε