My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΓΝΚ: Θετικός στον ιό ο διοικητής!

Σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου το νέο κρούσμα κορονοϊού στο Κιλκίς, που έγινε γνωστό δεν ήταν άλλο από τον ίδιο τον διοικητή του Νοσοκομείου, Γιάννη Ανδρίτσο!

Φυσικά το γεγονός έγινε αμέσως βάϊραλ στο Διαδίκτυο, καθώς μάλιστα το ανακοίνωσε ο ίδιος ο διοικητής –κι αυτό, βέβαια, προς τιμή του – με την ακόλουθη γνωστοποίηση:

“Στο πλαίσιο μοριακού ελέγχου PCR που πραγματοποιείται σε υγειονομικούς υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια σύμφωνα με οδηγία του Υπουργείου Υγείας και της Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς όντας πλήρως ασυμπτωματικός  και προτού  επιστρέψει στα καθήκοντά του διαγνώστηκε θετικός SARS-COV-2.

Ως εκ τούτου ο Διοικητής θα απουσιάσει από τα καθήκοντά του για το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται σε κατ΄ οίκον νοσηλεία. Τα καθήκοντά του θα εκτελεί ο Αναπληρωτής Διοικητής του Διασυνδεόμενου Νοσοκομείου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eidisis.gr, ο κ. Ανδρίτσος έκανε αμέσως μετά το τέλος των ολιγοήμερων διακοπών του τεστ κορονοϊού πριν πιάσει δουλειά, στις 17 Αυτούστου, και παρά το γεγονός ότι δεν είχε κανένα σύμπτωμα, το αποτέλεσμα έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό.

Σχολιάστε