My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΓΝΚ: Ανακαίνιση της Ορθοπεδικής

Στην ανακαίνιση της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς προχώρησε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κ. Μακεδονίας, με συντήρηση και επισκευή δαπέδων και οροφής.

Το έργο, που χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από την ΠΕΔ-ΚΜ, θα δοθεί σε χρήση αύριο Παρασκευή, ενώ η τελετή παράδοσής του θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουνίου. Τις εργασίες επιθεώρησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του στο Νοσοκομείο, ο κ. Κυρίζογλου συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοίκησης, γιατρούς, παραϊατρικό προσωπικό, νοσηλευτές και συνοδούς, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το έργο που χρηματοδότησε η ΠΕΔ, με στόχο την ασφάλεια του χώρου.

Η Ορθοπεδική Κλινική λειτουργεί από το 1950, ενώ τα πρώτα χρόνια κάλυπτε τις αυξημένες ανάγκες ασθενών από ολόκληρη τη Μακεδονία και Θράκη, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο.

Τα τελευταία χρόνια η ΠΕΔ-ΚΜ ενισχύει τον εξοπλισμό νοσοκομείων, κέντρων υγείας και άλλων ιδρυμάτων στην Κ. Μακεδονία, στα οποία καταγράφονται ελλείψεις.

Σχολιάστε