My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Π.Ι.: Στήριξη των καρκινοπαθών

paionia_isxiri_karkinopatheis_1Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ Χρήστος Γκουντενούδης συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς Γεωργία Κολεσιώτου και με μέλη του Συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημέρωσε τον κ. Γκουντενούδη για τις δραστηριότητές του και για την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει σε εκδηλώσεις ενημερωτικού περιεχομένου σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου. Ήδη τον προηγούμενο χρόνο διοργάνωσε τέσσερις εκδηλώσεις στην Παιονία με την υποστηρικτική συνδρομή της κινητής μονάδας μαστογράφου του Θεαγενείου νοσοκομείου.

paionia_isxiri_karkinopatheis_2Το αίτημα για περισσότερη ενημέρωση κατά του καρκίνου, όπως επεσήμανε η κα Κολεσιώτου, είναι κρίσιμο και πολλαπλά χρήσιμο καθώς σώζει ζωές. Οι καρκινοπαθείς ζήτησαν την υποστήριξη του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας ώστε να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα στα Αγροτικά Ιατρεία καθώς και στις συναλλαγές τους με τα τοπικά τραπεζικά καταστήματα.

Ο κ. Γκουντενούδης δήλωσε ότι είναι αυτονόητη η στήριξή του στα αιτήματα των καρκινοπαθών. Εξέφρασε δε τη βούληση ως νέα Δημοτική Διοίκηση να συνεργαστεί με το Σύλλογο κυρίως σε ζητήματα πρόληψης.

Δελτίο τύπου από ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ

Σχολιάστε