My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Τα είπαν Γκουντενούδης-Δημήτριος

gkountenoudis_dimitrios_1Τον μητροπολίτη Γουμένισσας, Δημήτριο, επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο Χρ. Γκουντενούδης με την ιδιότητα του υποψηφίου δημάρχου Παιονίας, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες, ξεκινώντας ουσιαστικά τον πρώτο κύκλο επαφών στο Δήμο Παιονίας.

Ο κ. Γκουντενούδης ενημέρωσε τον σεβασμιώτατο για την απόφαση του να ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα, υπογραμμίζοντας την συνεργασία που πρέπει να υπάρχει στον ευαίσθητο τομέα της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης, τονίζοντας ότι “η Εκκλησία πραγματοποιεί ευάρεστο έργο αγάπης, με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ανακουφίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες”. «Εκτός από την Εκκλησία, κανένας άλλος θεσμικός φορέας δεν μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τέτοια ζητήματα» είπε ο κ. Γκουντενούδης συγχαίροντας τον μητροπολίτη για το έργο που προσφέρει στην κοινωνία.

gkountenoudis_mitropolitis_2Απ’ την πλευρά του ο σ. Δημήτριος ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στην προσπάθεια του κ. Γκουντενούδη, τον ευχαρίστησε θερμά για την υποστήριξη και την πολύτιμη συμβολή του στην ανάπτυξη του μοναστηριακού τουρισμού, με δύο έργα που θα δώσουν νέα ώθηση στην ευρύτερη περιοχή της Γουμένισσας. Πρόκειται για την κατασκευή της οδού από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ έως την διασταύρωση με την οδό Γρίβας-Πενταλόφου – η σύμβαση του έργου υπογράφεται στις επόμενες ημέρες – και η βελτίωση κυκλοφοριακών συνθηκών του οδικού δικτύου από την επαρχιακή οδό Γρίβας – Μ. Λιβαδίων προς την Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ, έργο το οποίο εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε. Κιλκίς.

Τον ενημέρωσε επίσης για το πρόγραμμα φιλανθρωπικής διακονίας που υλοποιεί μέσα από τις δομές της η Ιερά Μητρόπολη καθώς και για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης, συντήρησης και ανάδειξης του ιστορικού Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Γουμένισσας.

Σχολιάστε