My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Γιόρτασε την απελευθέρωση

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην Αξιούπολη η απελευθέρωση της πόλης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του αρχιερατικού συλλείτουργου έγινε δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντων του μητροπολίτη κ. Δημητρίου και του μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννουκ. Ανδρέα.

Ακολούθησε εκδήλωση στην ενοριακή αίθουσα Άξιον Εστί, με καλωσόρισμα του προέδρου της Κοινότητας Αξιούπολης Κύρου Καλαβάζη, χαιρετισμό από τον δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη και εκφώνηση ομιλίας από τον συγγραφέα Χρήστο Ίντο. Στην συνέχεια διαβάστηκαν κείμενα από την λέσχη ανάγνωσης «Υπατία» του λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας και η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από την χορωδία του μουσικού πολιτιστικού συλλόγου Αξιούπολης «Αξιον Εστί».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου Ειρήνη, οι πρώην δήμαρχοι Χρήστος Γκουντενούδης και Γιάννης Πολυχρονίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι και πρόεδροι συλλόγων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινότητα Αξιούπολης και την παρουσίασε το μέλος της, Αμπράζη Ελένη.

Ευχαριστήριο για καθαρισμό κοιμητηρίων

Σημαντική ημέρα η Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, για την κοινότητα Αξιούπολης. Αποδείξατε έμπρακτα την αγάπη σας για τον τόπο μας και μέσα από την πρώτη εθελοντική δράση καταλάβαμε ότι είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε στην πολύπλευρη και ποικιλόμορφη ανάπτυξη του.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους Προέδρους και τα μέλη των Συλλόγων της Αξιούπολης καθώς και τους κατοίκους όπου βοήθησαν εθελοντικά στον καθαρισμό των κοιμητηρίων. Μπράβο σε όλους εσάς που καταφέρατε με όρεξη και συνεργασία να περάσετε το μήνυμα του εθελοντισμού με επιτυχία.

Σχολιάστε