My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κεραμέως στο ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Για υποκλοπές και τράπεζες

Στο δελτίο ειδήσεων του Kontra News φιλοξενήθηκε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. τομεάρχισσα Δικαιοσύνης, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Αναφερόμενη στο θέμα του σκανδάλου των υποκλοπών, η κ. Αγαθοπούλου τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να υπάρχουν νέες αποκαλύψεις και η κυβέρνηση να φέρνει νομοσχέδιο για την συγκάλυψη αυτού του σκανδάλου».

Πρόσθεσε επίσης ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει 5 επίκαιρες ερώτησης προς τον πρωθυπουργό για να έρθει να δώσει τις απαντήσεις του, γεγονός το οποίο αποφεύγει, διατηρώντας την σκανδαλολογία στην επικαιρότητα για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από άλλα σημαντικά ζητήματα, στα οποία δεν έχει απαντήσεις, ζητήματα όπως η διαφθορά και η ακρίβεια”.

Η κ. Αγαθοπούλου αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των τραπεζών, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για έκτακτη φορολόγησή τους και για ευνοϊκές ρυθμίσεις στα κόκκινα δάνεια ώστε οι δανειολήπτες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

«Το θέμα των κόκκινων δανείων δεν λύθηκε ποτέ και παρέμεινε σε εκκρεμότητα παρά την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του να φέρει μια ολιστική λύση, η οποία δε συνεχίστηκε όμως από την κυβέρνηση της ΝΔ, τουναντίον άρθηκε και η προστασία της πρώτης κατοικίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=7j9L5PdWwf8.

Σχολιάστε