My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Για τη ΤΠ στο Πολύκαστρο

Ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γώργος Φραγγίδης, θέτει το θέμα της «παύσης εργασιών του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Πολύκαστρο Ν. Κιλκίς», με ερώτησή του προς τους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα και Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Η ερώτηση:

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε ότι το υποκατάστημα Τράπεζας Πειραιώς στο Πολύκαστρο του Νομού Κιλκίς θα παύσει τις εργασίες του.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι είναι η μοναδική Τράπεζα που διατηρεί υποκατάστημα στο Πολύκαστρο, φέρνει σε δυσχερή θέση τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της περιοχής, όσον αφορά στις συναλλαγές τους.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι το Πολύκαστρο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Νομού Κιλκίς και έδρα του Δήμου Παιονίας (ο Νομός Κιλκίς έχει δύο Δήμους), έδρα της 33Μ/ΚΤ Ταξιαρχίας, διαθέτει υποθηκοφυλακείο, Ειρηνοδικείο, ΔΕΥΑ, Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης.

Επίσης, το εν λόγω υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς είναι το πλησιέστερο στα βόρεια σύνορα της χώρας μας και εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες, δεδομένου ότι ακριβώς έξω από το Πολύκαστρο διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος της ΠΑΘΕ.

Ερωτάσθε κύριοι Υπουργοί:

Πώς προτίθενται τα Υπουργεία σας να αντιμετωπίσουν τη δυσμενή εξέλιξη του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Πολύκαστρο Ν. Κιλκίς;

Ποιες είναι οι τυχόν προγραμματισμένες περαιτέρω ενέργειες της Κυβέρνησης, με σκοπό την ανάκληση της απόφασης κατάργησης του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Πολύκαστρο, που, αν και ιδιωτικός χώρος επιχειρηματικότητας, δεν παύει λόγω αντικειμένου παροχής τραπεζικών συναλλαγών να έχει ευρύτατες κοινωνικές συνέπειες, που δεν μπορούν να αφήνουν αδιάφορη την Πολιτεία;

Σχολιάστε