My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Για την e-νίσχυση των σχολείων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς ενέκρινε τη συνέχιση της επιχορήγησης φορητών υπολογιστών και τάμπλετ προς τα σχολεία, μετά από πρόταση της παράταξης Συμμετέχω.

Αυτό τονίζει η παράταξη σε ανακοίνωσή της, η οποία έχει ως εξής:

“Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιηθηκε στις 24/11/2020, μέσω τηλεδιάσκεψης, και έπειτα από πρόταση της παράταξης “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ” , τελικά ψηφίστηκε η συνέχιση της επιχορήγησης φορητών υπολογιστών και τάμπλετ, από το Δήμο Κιλκίς προς τα σχολεία, προκειμένου να διανεμηθούν σε κάθε οικογένεια που έχει ανάγκη, προκειμένου να μην μείνει καμία μαθήτρια και κανένας μαθητής στην άκρη.

Την πρόταση εισηγήθηκαν και υποστήριξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας, Δημήτριος Αγαθόπουλος, Λένα Αναστασιάδου και Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης.

Ειδικά τώρα που το απαιτούν οι συνθήκες, ειδικά τώρα που οι οικονομικές ανάγκες όλων μας διογκώνονται συνεχώς, ειδικά τώρα που πολλοί γονείς αναγκάζονται να εργάζονται με τηλεργασία, τα μέσα αυτά είναι αναγκαία για κάθε οικογένεια, για κάθε παιδί, ώστε να μην χάσει την επαφή με την εκπαίδευση, με το σχολείο και τους φίλους του.

Επιπλέον η παράταξή μας πρότεινε την παροχή σύνδεσης ίντερνετ στα τοπικά δημοτικά καταστήματα των δημοτικών κοινοτήτων, προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλα τα παιδιά και στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Ταυτόχρονα, η πρόταση αυτή θα εξυπηρετήσει και τα κατά τόπους κοινοτικά ιατρεία, στα οποία, οι γιατροί δεν μπορούν να προχωρήσουν στις απαιτούμενες συνταγογραφήσεις λόγω έλλειψης παροχής ίντερνετ.”

Σχολιάστε