My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με το ράδιο Επιλογές 102.8 διοργανώνει την Τρίτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου ανοχτή εκδήλωση με το The People’s Trust του Ιδρύματος Α.Κ. Λασκαρίδη με θέμα: ΜΙΚΡΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Το The People’s Trust είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός βασικός στόχος του οποίου είναι να συμβάλει στην μείωση της ανεργίας μέσω της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας προσφέροντας στους επιχειρηματίες τα εφόδια που χρειάζονται για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις.

Παρέχει μικροχρηματοδότηση μέχρι το ποσό των €10.000 και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης σε νέες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις που είναι αποκλεισμένες από τις κλασσικές μεθόδους χρηματοδότησης.

Το The People’s Trust είναι ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος μη – κερδοσκοπικός οργανισμός, ιδρυτικός δωρητής του οποίου είναι το κοινωφελές ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη. Από τον Μάιο του 2016 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έως σήμερα έχει χρηματοδοτήσει περισσότερες από 250 νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν δημιουργήσει πάνω από 350 νέες θέσεις εργασίας.

Η οικονομική αρωγή που παρέχει το The People’s Trust δεν περιλαμβάνει περιορισμούς στον κλάδο που δραστηριοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι, ούτε και στην ηλικία τους (αρκεί να έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη). Στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος.

Επιδίωξη του οργανισμού είναι να στηρίξει την εδραίωση και ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών ιδεών από ανθρώπους που έχουν βρεθεί εκτός αγοράς εργασίας, από άνεργους που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους θέση εργασίας, από υφιστάμενους επιχειρηματίες που επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα αλλά δεν έχουν πρόσβαση στο απαιτούμενο κεφάλαιο.

Εκτός από τη χρηματοδότηση, ο οργανισμός προσφέρει και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης οι οποίες περιλαμβάνουν συμβουλευτική καθοδήγηση από καταξιωμένους επαγγελματίες, εκπαίδευση και κατάρτιση, δικτύωση με επιχειρηματικούς φορείς, business coaching κ.α.

Το The People’s Trust δέχεται αιτήσεις για χρηματοδότηση όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα κριτήρια και τη διαδικασία χρηματοδότησης και να συμπληρώσουν την online αίτηση εδώ:

https://www.thepeoplestrust.org/aitisi

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The People’s Trust μπορείτε να επισκεφθείτε το www.thepeoplestrust.org.

Σχολιάστε