My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Για τα 2 χρόνια της κυβέρνησης

Με τίτλο “δύο χρόνια κυβέρνηση ΝΔ και Κυριάκου Μητσοτάκη”, η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ και τον Κ.Μητσοτάκη Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Δύο χρόνια τόσο δύσκολα καθώς δεν ήταν μόνο οι κληρονομιές που άφησε η πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) από το 2015-2019 αλλά και οι κακές συγκυρίες που ήρθαν σε μεταναστευτικό και πανδημία.

Είναι γνωστά τα όσα έχουν γίνει, είναι γνωστά τα γεγονότα και οι συνθήκες τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση της ΝΔ από την πρώτη ώρα που ανέλαβε τα ηνία της χώρας.

Παρά τις δεκάδες αντιξοότητες, τις εκκρεμείς υποθέσεις και τις παλινωδίες ετών πριν, η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την λαϊκή εντολή αυτοδυναμίας και εμπιστοσύνης στη Συμφωνία Αλήθειας στις 7 Ιουλίου 2019 κρατά το τιμόνι της Πατρίδας μας στιβαρά και οδηγεί το καράβι σε γαλήνια νερά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέπεια, οξυδέρκεια και ήπιους τόνους αλλά κυρίως με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ βάζει την Ελλάδα στις ράγες ενός καλύτερου και σύγχρονου μέλλοντος. Στην οικονομία, την εξωτερική πολιτική, την προστασία και ασφάλεια του πολίτη, την υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, την ανάπτυξη, το περιβάλλον, τις μεταφορές, την δικαιοσύνη, την αγροτική πολιτική κ.ο.κ. επιτυγχάνει στόχους προς όφελος των πολλών, προς όφελος του πολίτη.

Η Ελλάς αλλάζει, μετασχηματίζεται σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος με ευοίωνες προοπτικές για τους νέους ανθρώπους που θα κληθούν αύριο να αναλάβουν τις τύχες αυτού του ευλογημένου τόπου.

Η Πατρίδα μας ΑΛΛΑΖΕΙ και κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια αυτή. Γυρίζουμε σελίδα οριστικά κλείνοντας τα αυτιά μας στις σειρήνες του χθες και του λαΐκισμού που χρόνια τώρα πήγαν την Ελλάδα πίσω. Η μιζέρια και η μεμψιμοιρία δεν ταιριάζουν στις Ελληνίδες και τους Ελληνες. Ενωμένοι σαν μια γροθιά προχωρούμε στην νέα εποχή με εθνική ανάταξη και αυτοπεποίθηση και με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά.

Χτίζεται ένα νέο Κράτος, πιο δίκαιο και πιο ισχυρό, πιο σταθερό, σε γερές βάσεις για να μπορέσει η χώρα μας να εκμεταλλευτεί την κρίση ώστε η κρίση να γίνει ευκαιρία.

Πάμε όλες και όλοι μαζί με μόνο στόχο την ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας.»

Σχολιάστε