My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Προστασία μνημείων πολιτισμού

Με θέμα την προστασία των μνημείων πολιτισμού και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης αποφάσισε τη δημιουργία ομάδας εργασίας, η οποία αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη του πολιτισμού και του τουρισμού.

Η πρώτη συνάντηση των μελών και η ενεργοποίηση της ομάδας έγινε στον ιστορικό και εμβληματικό χώρο της μεταξοβιομηχανίας «ΧΡΥΣΑΛΙΣ» της οικογένειας Ελένης Αθανασιάδη του Γεωργίου, το απόγευμα της Τρίτης 5 Οκτωβρίου, στη Γουμένισσα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ευάγγελος Νίτσης, ο πατέρας Χριστόδουλος Παπακώστας από τη Ι. Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου, η αρχαιολόγος Ιωάννα Ζαμπουνίδου με Μsc στην Πολιτιστική Διαχείριση, η ιστορικός-αρχαιολόγος Κωνσταντία Κούρτη-Δουλκερίδη, η Αναστασία Περπερίδου από την Αξιούπολη, ο Νικόλαος Σιάνας από το Πολύκαστρο και ο Αντώνης Τοκαλάκης από τον Ευρωπό. Στην ομάδα συμμετέχει επίσης ο πρώην δήμαρχος Ευρωπού Ευθύμης Κουρτζανίδης ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Τζούρτζος και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης. Παραβρέθηκε επίσης ως επισκέπτης, αλλά και χορηγός ο καινοτόμος επιχειρηματίας Ευάγγελος Σανίδας.

Οι φωτογραφίες από την συνάντηση είναι του Γιάννη Ζαρζώνη ο οποίος παρουσίασε και το σχέδιο για τους δρόμους του μεταξιού.

Σχολιάστε