My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Για γυναικεία επιχειρηματικότητα

KOLESIOTOU_OIKONOMAKOYΜε την πρόεδρο του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), Σοφία Οικονομάκου, συναντήθηκε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Γεωργία Κολεσιώτου, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 στην Αθήνα, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για  θέματα που αφορούν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα,. τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επαγγελματίες αλλά και το θέμα της υποχρεωτικότητας εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια.

Επίσης αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το Διεθνές Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που θα διεξαχθεί με πρωτοβουλία του Δικτύου 5-7 Δεκεμβρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Πρόκειται για ένα διεθνές φόρουμ όπου πέρα από την παρουσίαση της δράσης του Δικτύου θα περιλαμβάνει και την προβολή της θέσης των ελληνίδων γυναικών σε επιχειρήσεις τοπικά κα διεθνώς συμβάλλοντας στη θετική προβολή της χώρας μας.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις που θα γίνουν έχουν σκοπό να συμβάλουν στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δικτύωση των επιχειρηματιών γυναικών ώστε να προωθηθούν προϊόντα και υπηρεσίες.

Η κυρία Σοφία Οικονομάκου, η οποία θα επισκεφτεί το Κιλκίς κατά το διήμερο 22-23 Νοεμβρίου, όπου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενέστερα για την γυναικεία επιχειρηματικότητα του νομού μας.

Σχολιάστε