My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Για “αγνώμονες” και “χρυσά αυγά”!

Ονόματα δεν είπε αλλά τους φωτογράφισε …ψηφιακά! Ο λόγος για τον Σ. Τσιτουρίδη και για την χθεσινή του ομιλία στην Αξιούπολη, όταν κάποια στιγμή αναφέρθηκε στις ενέργειές του υπέρ του πρώην Δήμου Αξιούπολης. “Κάποιοι είχαν τεράστιο όφελος απ` τα έργα που υλοποιήθηκαν, αλλά σήμερα απαξίωσαν να `ρθουν εδώ απόψε να μ` ακούσουν. Προτίμησαν να παίρνουν τον καφέ τους”, είπε.

Για ποιους άστραψαν τα φλας; Τουλάχιστον, για την πρώην δήμαρχο Σόνια Συμεωνίδου και τον νυν πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Γιώργο Ιωαννίδη!

 

* Το `κανε στο Κιλκίς, το επανέλαβε και στην Αξιούπολη: Μιλάμε για την κατά μέτωπο επίθεση που εξαπέλυσε ο Σ. Τσιτουρίδης ενάντια στη Χρυσή Αυγή (την παράφρασε και σε …χρυσά αυγά!). “Βλέπουμε κάποιους να το παίζουν εθνικόφρονες κραδαίνοντας χιτλερικές σημαίες. Σε λίγο, όπως πάμε, θα δούμε να κάνουν παρελάσεις και τάγματα ασφαλείας”, είπε μεταξύ άλλων.

Δεν κινδυνεύει να χάσει ψήφους ακροδεξιών, που άλλωστε ποτέ δεν είχε, ο Σ.Τσιτουρίδης. Γι` αυτό δεν μπορεί κανείς να του αποδώσει ψηφοθηρικές σκοπιμότητες σ` αυτές τις αναφορές του, αλλά να του αναγνωρίσει δημοκρατικές ευαισθησίες.

Σχολιάστε