My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Για ένοπλες δυνάμεις και Θεοτόκο

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την 21η Νοεμβρίου, ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και των εισοδίων της Θεοτόκου:

“Διπλή γιορτή σήμερα καθώς η Εκκλησία μας τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου και η Πολιτεία μας τιμά τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας για την παρουσία και προσφορά τους τόσο εν καιρώ ειρήνης όσο και πολέμου.

Mε αισθήματα λοιπόν σεβασμού, ευγνωμοσύνης και απολύτου εμπιστοσύνης όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Ελληνες από άκρου εις άκρον της Πατρίδας και της υφηλίου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους και τον θαυμασμό τους ταυτόχρονα για την σύνθετη αποστολή των Ενοπλων Δυνάμεων, την διασφάλιση περιβάλλοντος ασφάλειας και σταθερότητας για όλη την κοινωνία και τη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, της Ανεξαρτησίας και των Εθνικών μας Δικαίων.

Είναι Ιερή η αποστολή των άγρυπνων φρουρών της Πατρίδας μας που επί 365 ημέρες τον χρόνο πράττουν το καθετί προκειμένου να παράσχουν προς όλους μας συνθήκες ομαλότητας οι οποίες είναι αναγκαίες για την ανεμπόδιστη λειτουργία της χώρας σε κάθε επίπεδο, σε κάθε τομέα της ζωής.

Εκπαιδευμένες, εξοπλισμένες και με απαράμιλλο ζήλο οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων εγγυώνται στους Ελληνες πολίτες ευημερία και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο. Πολλώ δε μάλλον στις μέρες μας που οι προκλήσεις, ελέω της ταραχοποιού γείτονος, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου επιβάλλουν επαγρύπνηση, ετοιμότητα και ισχυρή αποτρεπτική ισχύ στοιχεία που αναμφισβήτητα διαθέτουν.

Ως ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ, εκφράζουμε στα Παιδιά της Ελλάδος, κατά τον γνωστό χιλιοτραγουδισμένο στίχο από την φωνή της Σ.Βέμπο το 1940 και στα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων υγεία και δύναμη και η Θεία Χάρη της Υπερμάχου Στρατηγού της Παναγίας Μητέρας μας να τους αγκαλιάζει και να τους προστατεύει για να προστατεύουν το <<ελληνικό σκάφος>> εμάς όλους από κάθε κακοτοπιά και οποιαδήποτε ξένη επιβουλή.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.”

Σχολιάστε