My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Γιατί ΣΚΑΪ; Eldorado TV!

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου.


Σε μονοθεματικό κανάλι έχει μετατραπεί από χθες το πρωί ο ΣΚΑΪ, δεν υπάρχει στιγμή σχεδόν μέσα στην ημέρα που θα ανοίξεις το κανάλι και δεν θα πέσεις πάνω σε εκπρόσωπο της Eldorado Gold. Από το αξημέρωτο ακόμα.

Αλλά και όταν δεν είναι κάποιος από την εταιρία στο πάνελ (ή στο παράθυρο ή στο τηλέφωνο ή στον τηλέγραφο τέλος πάντων) αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι του σταθμού. Ειδικά ο Νίκος Υποφάντης δίνει δημοσιογραφικό αγώνα δύο μέρες τώρα, βαράει υπερωρίες υπέρ Eldorado ο καλός συνάδελφος.

Ανακαλύψαμε μάλιστα και το εξής: οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ είναι ταυτόχρονα χημικοί και ορυκτολόγοι. Ξέρουν για το κυάνιο, για το αρσενικό, για την ταχεία τήξη, για το flash melting (ε;), για τα ορυχεία, για τις εξορύξεις, για όλα. Μπορεί να τους πάρει και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας να τους βάλει στο τμήμα ερευνών, δίπλα από το τμήμα δημοσκοπήσεων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.

Πληροφορίες που θέλουν τον ΣΚΑΪ να μην συμμετέχει τελικά στο διαγωνισμό για τις πανελλαδικές άδειες γενικού περιεχομένου επειδή θα διεκδικήσει θεματική άδεια αποκλειστικά για την Eldorado Gold δεν ισχύουν. Φυσικά και δεν ισχύουν διότι έχει το Survivor και την Ελεονώρα Μελέτη.

Σχολιάστε