My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Γιαννούλης: Δεν θέλουν τη μετάδοση

“Αρνείται η διοίκηση Τζιτζικώστα τη ζωντανή προβολή της συνεδρίασης που ζήτησαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης τονίζει η παράταξη Κοιτάμε Μπροστά μ` επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννούλη, αναφέροντας στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε τα εξής:

Μετά την αρχική άρνηση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας κ. Β. Καρακωστάνογλου να ικανοποιήσει το αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να συζητηθούν τα ζητήματα της ΜΕΑ Λαγκαδά και των μονάδων αποτέφρωσης υγειονομικών αποβλήτων στη Σίνδο, οι παρατάξεις αναγκάστηκαν να επανέλθουν με αναλυτική νομική τεκμηρίωση, μην αφήνοντας περιθώριο νέας άρνησης. Δεν αρκούσε όμως αυτός ο εξευτελισμός των δημοκρατικών διαδικασιών από τον Πρόεδρο. Ακολούθησε και δεύτερο ατόπημα, καθώς αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα της παράταξής μας για δημόσια διαδικτυακή προβολή της συνεδρίασης, παρά την προηγούμενη προβολή της συνεδρίασης του απολογισμού πεπραγμένων του 2020.

Ο επικεφαλής της παράταξης Χρ. Γιαννούλης, δήλωσε σχετικά: «όταν είναι για φιέστες, μπορούν να κάνουν μετάδοση. Όταν πρόκειται για ενημέρωση των πολιτών και αποφάσεις που θέλουν να κρύψουν κάτω από το χαλί, τότε οι υπηρεσίες αδυνατούν. Επι λέξη. Οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά το νόμο πρέπει να είναι δημόσιες. Μέσω πανδημίας ακόμη και πάμφτωχοι δήμοι κατάφεραν να συνεδριάζουν δημόσια και όχι εν κρυπτώ και απουσία των ΜΜΕ και δημοσιογραφών. Αποτελεί άνευ προηγούμενου πρόκληση κατά του δημοκρατικού διαλόγου η σπουδή συγκάλυψης και απόκρυψης των όσων συζητιούνται και αποφασίζονται στις συνεδριάσεις Επιτροπών και Περιφερειακού Συμβουλίου».

Σχολιάστε