My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

«Γιάννη μου», τα λαζάνια σου

pame louketoΠάμε Λουκέτο, Του Λάκη Μπέλλου  (twitter.com/pamelouketo) 

Εχουμε πολλά και ευχάριστα νέα στα οικονομικά.

1. Γ.Γ. υπουργείου Οικονομικών: Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός. Αν φτάσει όμως στο μηδέν, δεν κινδυνεύει από τις μειώσεις 30% που θα υποστούν οι άλλοι.

2. Τέρμα οι εμπροσθοβαρείς φόροι. Αρχίζουν οι οπισθοβαρείς.

3. Ευτυχείς όσοι δεν έχουν καταθέσεις. Δεν κινδυνεύουν από κατασχέσεις.

4. Εστειλε 2.500.000 εκκαθαριστικά ο Στουρνάρας, αλλά επειδή δεν τα ανοίγει πια κανείς, έβαλε δώρο 5 επιταγές των 10.000. Σαν τη «Real News».

5. Οι Ελληνες πληρώνουν πια μόνο με κέρματα: «Βάλε 80 λεπτά βενζίνη», λέμε. Υπάρχουν και άλλοι πιο μαζεμένοι, που βάζουν 35 ή 17 λεπτά βενζίνη.

6. Ο Προφήτης Μαλαχίας προέβλεψε ότι σε λίγο θα βγάζουμε κέρματα στην Ελβετία.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένα διατροφικό σκάνδαλο. Προς θεού, δεν μας ταΐζουν κρέας αλόγου. Προχθές αγόρασα από ένα πολυκατάστημα λαζάνια και μακαρόνια μπολονέζ.

Αμέσως ξεκίνησε να με κατακλύζει θετική διατροφική ενέργεια. Με την πρώτη πιρουνιά άρχισα να χλιμιντρίζω με αποτέλεσμα οι γείτονες από κάτω να χτυπάνε με σκουπόξυλο το πάτωμα και να διαμαρτύρονται. Σηκώθηκα κι έκανα μερικά βήματα και οι οπλές φαίνεται ότι τους ανησύχησαν και άρχισαν να ρωτάνε, αν έχουμε επέλαση ιππικού.

Πήγα να πιω λίγο νερό και αντί για ποτήρι έψαχνα κουβά για να το ρουφήξω. Αρχισα να κρυώνω και έριξα ένα σαμάρι πάνω μου.

Σήμερα θα πάω να διαμαρτυρηθώ στο πολυκατάστημα γιατί έζησα την εμπειρία του αλογίσιου κρέατος, χωρίς όμως τις καβαλίνες.

Δεν απογοήτευσε πάλι ο Γ. Πρετεντέρης στην «Ανατροπή» με θέμα «Τα παιδιά των Καλάσνικοφ». Το πάνελ ήταν προσεκτικά επιλεγμένο για να μην υπάρχει αντίθετη άποψη και προκαλούνται έτσι καβγάδες. Είναι βέβαιο ότι το ίδιο πάνελ θα επέλεγε και η ΕΛ.ΑΣ.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν είναι:

1. Οι νεαροί τρομοκράτες του Βελβεντού ήταν ερασιτέχνες σε σχέση με τους πολύ καλούς και έμπειρους της 17Ν που φύτευαν στο δόξα πατρί.

2. Υποπτοι είναι και οι νεαροί που βγαίνουν στη Βουλή των Εφήβων και φταίνε αυτοί για το χάλι μας και όχι οι βουλευτές της Βουλής.

3. Ο Τατσόπουλος αποκαλούσε τον Πρετεντέρη «Γιάννη μου» και τον Κακλαμάνη «Νικήτα μου», δείχνοντας το θερμό κλίμα της συλλεκτικής εκπομπής.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

«Πώς θέλουμε να κάνουμε την επανάσταση, από ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων;» κατακεραύνωσε η Ισπανίδα. Αμέσως ο ΓΑΠ μετακόμισε και πήγε σε 6 αστέρων.

 

Από ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε