My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Γεωργαντάς προς αστυνομικούς Κιλκίς: Έχετε δίκιο

Ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, δέχθηκε χθες Δευτέρα 10 Αυγούστου στο γραφείο του, αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς.

Οι αστυνομικοί παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με αιχμή την εξαγγελθείσα περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους. Ειδικότερα ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας και, παρά τις ειδικές – επικίνδυνες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται, το εισόδημά τους έχει υποστεί σημαντικότατη μείωση. Επομένως, τόνισαν, η εξαγγελθείσα περικοπή στο πλαίσιο της εξοικονόμησης των 11,5 δις αδικεί κατάφωρα τον κλάδο και τον έχει οδηγήσει σε πανελλαδικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον κ. Γεωργαντά να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να μην θιγούν οι αποδοχές τους και να αντιμετωπιστεί δίκαια το σύνολο των αστυνομικών υπαλλήλων της χώρας αναφορικά και με το επίδομα ετοιμότητας.

Απ` τη πλευρά του, ο κ. Γεωργαντάς αναγνώρισε το τεράστιο  κοινωνικό έργο των αστυνομικών καθώς και τις ειδικές συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται  και δεσμεύτηκε  να αναλάβει μαζί με άλλους συναδέλφους του βουλευτές πρωτοβουλία ώστε να πειστεί η κυβέρνηση για να μην περιορίσει επιπλέον το δυσανάλογα μικρό εισόδημα τους σε σχέση με το επικίνδυνο έργο που επιτελούν.

Απ` το Γραφείο Τύπου του βουλευτή

Σχολιάστε