My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Γεωργαντάς: Ξεκινάω τον αγώνα

«Από σήμερα ξεκινάω τον προεκλογικό μου αγώνα, τόσο τον κομματικό όσο και τον προσωπικό», γνωστοποίησε πριν λίγο μέσω συνέντευξής του στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο Γιώργος Γεωργαντάς.

georgantas-001Η έναρξη της προεκλογικής δραστηριότητας του υφυπουργού Παιδείας ήταν σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς η Αξιούπολη, όπου περιηγήθηκε στη λαϊκή αγορά και είχε επαφές με πρόσωπα προκειμένου να συντονιστεί καλύτερα ο προεκλογικός του αγώνας.

«Οι προεκλογικές περίοδοι με συγκινούσαν πάντα λόγω της ιδιαίτερης και στενής επαφής με τον κόσμο, γι΄αυτό και είμαι  ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάω σήμερα τον αγώνα μου», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, γνωστοποιώντας ότι η κεντρική προεκλογική ομιλία του στη πόλη του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 18 Ιανουαρίου, ενώ η προεκλογική εκστρατεία του θα κλείσει την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου με ομιλία στο Πολύκαστρο.

Ο κ. Γεωργαντάς απέφυγε ν` αναφερθεί σε πρόσωπα που ενδέχεται να συγκροτήσουν μαζί του τον συνδυασμό της ΝΔ στο νομό Κιλκίς, λέγοντας μόνο ότι η αρμόδια εκλογική επιτροπή του κόμματος θα επιδιώξει την ανανέωση και την γεωγραφική και επαγγελματική κατά το δυνατόν αντιπροσώπευση.

«Πολλοί είναι αυτοί που θα μπορούσαν να κοσμήσουν τον συνδυασμό μας στο νομό Κιλκίς αλλά την τελική απόφαση θα την πάρουν οι αρμόδιοι αξιολογητές της κεντρικής διοίκησης του κόμματος», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε