My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Γεωργαντάς: Εξασφαλισμένη η έδρα ΝΔ σε Κιλκίς

“Η έδρα της ΝΔ στο νομό Κιλκίς είναι διασφαλισμένη, ενώ στόχος του κόμματος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είναι να βγάλει και 2η έδρα”. Αυτό είπε σήμερα ο νέος βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, λίγο πριν την εκλογή του Προεδρείου της Βουλής. 

Απαντώντας σε ερώτηση αν ενδέχεται να χαθεί η έδρα σε περίπτωση που η ΝΔ δεν πάρι το “μπόνους” των 50 εδρών, ο κ. Γεωργαντάς τόνισε: “Ακόμα και σ` αυτήν την ερώτηση εργασίας η απάντηση είναι “όχι”. Δείτε την περίπτωση του ΠΑΣΟΚ, που παρότι ήλθε τρίτο σ` επίπεδο χώρας, εντούτοις εξέλεξε βουλευτή στο νομό μας”.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι ο Αντ. Σαμαράς δεν δεσμεύτηκε ακόμα ότι οι λίστες του κόμματος θα συγκροτηθούν με βάση την σταυροδοσία των προηγούμενων εκλογών, αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί αυτονόητο. “Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν μονάχα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή σ` εκλογικές περιφέρειες όπως η Κρήτη, ένεκα της σύμπραξης της ΝΔ με το κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη”, είπε ο βουλευτής του νομού μας.

Όσο για τις νέες εκλογές, ο κ. Γεωργαντάς “φωτογραφίζοντας” ως κύρια αντίθεση αυτήν μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εκλογική επικράτηση του κόμματός του, “που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας”.

Σχολιάστε