My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΓΑΣ Κιλκίς: Και ο παλιός είναι εδώ!

Ο Αστέρης Τριανταφύλλου μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΓΑΣ Κιλκίς κάνοντας σαφή τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα! Πάμε να δούμε τι είπε!

-Επιστρέφεις στον ΓΑΣ Κιλκίς μετά από τρία χρόνια.

” Ακριβώς. Φέτος γίνεται μια φιλότιμη προσπάθεια από την διοίκηση. Επιστρέψαμε κάποια παιδιά που θα βοηθήσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι με τις παραστάσεις που έχουμε, ενώ με την εμπειρία μας θα “τραβήξουμε” και τους νεαρούς αθλητές του ΓΑΣΚ.”

-Εχεις ζήσει τα πάντα με αυτόν τον σύλλογο.

“Νομίζω πως έφτασε η στιγμή να ζήσουμε και την επάνοδο στην Α1. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, κάθε αγώνα πρέπει να τον βλέπουμε ξεχωριστά και να τον κερδίζουμε. Έχω ζήσει πολλά με τον ΓΑΣΚ, κύπελλο, τελικούς ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά η δίψα δεν σταματά ποτέ. Μακάρι να ξεπεράσουμε τα επόμενα χρόνια σε επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη όλα όσα κατάφερε η ομάδα μας τα προηγούμενα έτη.”

– Τέταρτη συνεχή χρονιά στην Α2.

” Θεωρώ πως πρέπει να βάλουμε τις βάσεις από φέτος. Να ανεβούμε στην μεγάλη κατηγορία και να είμαστε δυνατοί. Να μην γίνουμε “ασανσέρ”. Σίγουρα μας πειράζει που είμαστε τόσα χρόνια στην Α2, αλλά δεν πρέπει να μας προβληματίζει.”

-Αρα στόχος είναι η άνοδος;

” Στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς. Έτσι θα έρθει και η άνοδος. Κανείς δε θέλει να μας βλέπει στην Α2. Ούτε εμείς οι παίκτες, ούτε οι Κιλκισιώτες που παίζουν σε άλλες ομάδες, ούτε οι βετεράνοι μας.”

-Στο γήπεδο είσαι ένας δεύτερος προπονητής;

” Προπονητής στην ομάδα είναι μόνο ένας. Απλώς εγώ λόγω εμπειρίας, μπορώ μέσα από το γήπεδο να φωνάζω, να μαλώνω, να εμψυχώνω και να συγχαίρω τους συμπαίκτες μου.”

-Και μιας που είπαμε για τον προπονητή. Πως αισθάνεσαι που ένας παλιός σου συμπαίκτης θα είναι ο προπονητής σου;

“Τον Γιάννη Λαζαρίδη τον είχα και για έξι μήνες το 2014 στην Α1. Επίσης προπονητή στο Μπιτς Χάντμπολ. Έχει την ιστορία του ως παίκτης και ως προπονητής, πρέπει να διαχειριστεί ένα ρόστερ με έμπειρους και νεαρούς παίκτες και να τους “δέσει”. Μακάρι να τα καταφέρει!”

Σχολιάστε