My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Χατζηαποστόλου: Θα τον δούμε πρόεδρο στην ΕΠΟ;

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, μπορεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ); Η πολύχρονη σύμπλευσή του με τον πρώην πρόεδρο, Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος ηγείται της αντιπολίτευσης στον νυν πρόεδρο, Σοφοκλή Πιλάβιο, φαίνεται πως ανοίγει τέτοιες προοπτικές! Κι αυτό, επειδή ο κ. Γκαγκάτσης ενδέχεται ν` αντομετωπίσει νομικής φύσης προβλήματα αν θελίσει να επανέλθει στον προεδρικό θώκο, μ` αποτέλεσμα ο Κιλκισιώτης ποδοσφαιρικός παράγοντας να θεωρείται ως πιθανότερος διάδοχός του.

Στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η οποία σε χθεσινό της δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

Στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ φανερώθηκε, πιο ανοικτά παρά ποτέ, το κίνημα αντιπολίτευσης στην ομοσπονδία. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος πέρασε με πολλή δυσκολία το διοικητικό απολογισμό, καθώς οι ζυμώσεις, που έγιναν από την αντίπαλη πλευρά, έφεραν αποτέλεσμα.

Ποια είναι η αντίπαλη πλευρά; Ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος έχοντας συμπράξει με συγκεκριμένες Ενώσεις, προσβλέπει στην επιστροφή του στην ομοσπονδία. Εάν δεν ξεπεραστούν κάποια κωλύματα νομικής φύσης, που ενδέχεται να προκύψουν, “βιτρίνα” αυτής της κίνησης θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Ο πραγματικός αντίπαλος του Πιλάβιου είναι ο Ολυμπιακός, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ αντιμετωπίζει τη δυσαρέσκεια των ερυθρόλευκων για κάποιες κινήσεις του. Με τη δημοφιλή μέθοδο των “κύκλων”, ο Ολυμπιακός φανέρωσε οργή για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, αλλά ο πραγματικός σκοπός των Πειραιωτών ήταν να “τσαλακώσουν” ακόμη περισσότερο τη δημόσια εικόνα του Πιλάβιου.

Ο τελευταίος, όταν ερωτάται για την κόντρα με τον Ολυμπιακό, αρνείται τα πάντα. Άλλωστε, το παρασκήνιο είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει. Μόνο, που από το 2009 και μετά, ο ίδιος έχει παγιδευτεί σε μία δίνη διαβουλεύσεων με κλειστές πόρτες.

Οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν τον Οκτώβριο και ο Πιλάβιος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι ξανά υποψήφιος. Στην περίπτωση που το αποφασίσει, θα κονταροχτυπηθεί με το κίνημα Γκαγκάτση.

Σχολιάστε