My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σκληρή επίθεση Β. Χατζηαποστόλου σε πρόεδρο της ΕΠΟ

Οξύτατες επιθέσεις από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, και τον ομόλογό του, του Ηρακλείου  Νίκο Τζώρτζογλου,  δέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, κατά την τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορήθηκε για ανικανότητα, μέχρι και ως εντολοδόχος της ποδοσφαιρικής μαφίας! 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζηαποστόλου, σε έντονο ύφος τόνισε:

«Γενικότερα υπάρχει μία δυσλειτουργία στο ΔΣ της ΕΠΟ, κάτι που έχει να κάνει με δυστοκία λήψης αποφάσεων. Συζητούνται θέματα, υλοποιούνται, αλλά ποτέ δεν καταγράφονται οι αντίθετες απόψεις. Αυτό είναι μειονέκτημα.

Πέρυσι τέτοια εποχή κάναμε δύο Γενικές Συνελεύσεις. Από τις 22/7 μέχρι σήμερα μία νέα ποδοσφαιρική περίοδος, ζήσαμε κάποια πράγματα που έτσι όπως ωραιοποιήθηκαν από τον πρόεδρο ήταν σαν να ζούσαμε σε άλλη χώρα. Ξέχασε ότι τον Αύγουστο τα πειθαρχικά όργανα έκαναν διακοπές, αντί για 15 ημέρες έκατσαν ένα μήνα με συνέπεια οι αποφάσεις για όλες τις υποθέσεις να βγουν μετά τις 20/9.

Μία κατάπτυστη απόφαση κάνει λόγο ότι παρέχει η ΕΠΟ μέρος του αυτοδιοίκητου της. Πολλές φορές φάνηκε ότι η Πολιτεία ήταν σαν μας όριζε τι θα κάνουμε λόγω πιθανότατα του γεγονότος ότι ο κ. Πιλάβιος είναι καλό παιδί και δεν θέλει να συγκρουστεί. Άλλαξαν τελικά οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς και κάποιοι άλλοι δικαστές, αλλά δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κανένας πλην της εφέσεων της αδειοδότησης.

Οι αποφάσεις έχουν να κάνουν με εικόνα Ομοσπονδίας. Ήταν αλλοπρόσαλλες και έκαναν με την διαιώνιση της αναξιοπιστίας της ΕΠΟ. Δυστυχώς τα όργανα εξακολουθούν να υπάρχουν και βγάζουν τέτοιες αποφάσεις. Πέρυσι συζητήθηκε η Δ’ εθνική και δεν πήραμε απόφαση και πήγαμε ΔΣ και πήραμε άλλη απόφαση (εισήγηση της επιτροπής της Δ’ εθνικής).

Εκλογές έχουμε Οκτώβριο και περισσότερο χρόνο αναλώσατε σε προγραμματικές δηλώσεις. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το ΔΣ δεν έχει μέλλον, δεν έχει ζωή, δεν έχει δουλέψει. Να δείτε πρακτικά την προσφορά του καθένα και δυστυχώς δεν δούλεψε το ΔΣ για εσάς, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ έχουν απεμπολήσει τα δικαιώματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό η ΕΠΣ Κιλκίς θα καταψηφίσει τον διοικητικό απολογισμό».

Πηγή: athlhtikoipsithyroi.blogspot.gr

Σχολιάστε