My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Βραβεύσεις στα ‘’Χρώματα της Επανάστασης’’

Με έμπνευση τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων τα νήπια των Νηπιαγωγείων και οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς άνοιξαν τα μπλοκ της ζωγραφικής και με σχήματα και χρώματα απέδωσαν τις σκέψεις τους για την Ελληνική Επανάσταση.

Ο μαθητικός διαγωνισμός ‘’Στα χρώματα της Επανάστασης’’ που προκήρυξαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ν. Κιλκίς, στο πλαίσιο του επετειακού αφιερώματος του Δήμου Κιλκίς, ολοκληρώθηκε με την ένθερμη συμμετοχή των παιδιών, τα έργα των οποίων εκτίθενται σήμερα, Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 21:00 στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο.

Εβδομήντα από τα ζωγραφικά έργα των παιδιών αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή εκπαιδευτικών ως τα καλύτερα.

Την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιουνίου σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην πλατεία Λατσιών (πρώην πλατεία Δημαρχείου Κιλκίς) ο Δήμος Κιλκίς και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση θα βραβεύσουν τα εβδομήντα νήπια και τους μαθητές που διακρίθηκαν για τις ζωγραφικές τους δημιουργίες. Στα νήπια και στους μαθητές θα επιδοθούν tablets, αναμνηστικά συλλεκτικά μετάλλια της Επανάστασης καθώς και βιβλία.

Σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο μαθητικό διαγωνισμό θα απονεμηθούν σχολικά τετράδια με θέματα της Επανάστασης σε νεότερη εκδήλωση, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί σε εύλογο χρόνο.

Σχολιάστε