My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Βραβεία για τον Αγρότη της χρονιάς

Την προβολή του κοινού, συλλογικού και εν τέλει εθνικού συμφέροντος, έναντι του κλαδικού, εταιρικού ή προσωπικού, έθεσε ως προϋπόθεση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Γεωργαντάς, για μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα στην αγροτική οικονομία και να επιτύχουμε τον μετασχηματισμό του πρωτογενούς τομέα και την ανάδειξή του σε βασικό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης.

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη βράβευση του αγρότη της χρονιάς, που διοργανώνει η εφημερίδα Agrenda, o κ. Γεωργαντάς σημείωσε ότι μέσα από τα βραβεία «αναδεικνύονται οι καλές πρακτικές και κάθε ένας από τους βραβευόμενους αποτελεί σημείο αναφοράς και πρότυπο για το πώς πρέπει να εξελίσσεται η παραγωγική διαδικασία στη χώρα μας».

Επισήμανε ότι στις διεθνείς αγορές κάθε τι ελληνικό έχει ταυτιστεί με την ποιότητα, την οποία όλοι οφείλουμε να διατηρούμε και να ενισχύουμε καθώς αποτελεί το ισχυρότερο όπλο μας σε ένα σκληρό ανταγωνιστικό κόσμο.

Ο ΥπΑΑΤ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία που έχει η πρωτογενής παραγωγή στην παγκόσμια οικονομία μετά τις διαδοχικές κρίσεις και σε ό,τι αφορά στην επισιτιστική επάρκεια αλλά και σε ό,τι αφορά στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Καταλήγοντας επισήμανε ότι «κοινός στόχος είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα να επιτύχουμε τον μετασχηματισμό της αγροτικής μας οικονομίας. Με τον τρόπο αυτό θα ωφελήσουμε την οικονομία μας, την πατρίδα μας αλλά και τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά».

Πηγή: Δελτίο τύπου απο ΥΠΑΓΑΤ

Σχολιάστε