My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Βράβευση αστυνομικών από Λαπόρδα

SONY DSCΜ` αφορμή την επιτυχία που σημείωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς να εξαρθρώσει διεθνή εγκληματική οργάνωση που δρούσε στη Θεσσαλονίκη και ενέχεται στην παραχάραξη και κυκλοφορία ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού πλαστών χαρτονομισμάτων, καθώς και για την προσφορά της στη διατήρηση της τάξης και της δημόσιας ασφάλειας στην περιοχή της Παιονίας και του νομού, τιμήθηκαν την Τετάρτη 29 Μαΐου  από τον δήμαρχο Παιονίας, Αθ. Λαπόρδα, ο αστυνομικός διευθυντής Κιλκίς Αντώνιος Λιάππης, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς Αθανάσιος Σωτηρόπουλος και τα μέλη της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας, αρχιφύλακας Κ. Μπάμπος και υπαρχιφύλακες Ν. Τσάκος, Π. Πετρίδης, Γ. Γέγας, Β. Ελμακλής, Β. Τσόνογλου και Γ. Μπακάλης.

Κατά τη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης, ο. Λαπόρδας τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες ενισχύουν το κοινό αίσθημα ασφαλείας ειδικά σε μια ακριτική περιοχή όπως η Παιονία, ενώ οι βραβευθέντες αστυνομικοί δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να εκτελούν το καθήκον τους με ζήλο και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες τους.

Ως γνωστόν, οι Αστυνομικές Αρχές του Κιλκίς, μετά από παρακολούθηση μηνών, συνέλαβαν τα μέλη του κυκλώματος και κατέσχεσαν περίπου 6 εκ. αμερικανικά δολάρια, μήτρες και χαρτί για την παρασκευή των πλαστών χαρτονομισμάτων. Μια υπόθεση, πουΑπό τη  Ιντερπόλ θεωρείται μία από τις δύο μεγαλύτερες υποθέσεις παραχάραξης διεθνώς, γεγονός που καταδεικνύει τη σημαντικότητα της επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας των τοπικών αρχών ασφαλείας.

Σχολιάστε