My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Βουνό τα προβλήματα, λίγος ο κόσμος

*Στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Κιλκίς (φωτογραφίες).

Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγο στο Κιλκίς οι δυο απεργιακές συγκεντρώσεις στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν για σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη η ΓΣΕΕ κι η ΑΔΕΔΥ.

Χαρακτηριστικό των συγκεντρώσεων ήταν για μια ακόμα φορά η μικρή συμμετοχή κόσμου, σε σχέση με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Πράγματι, στη διασταύρωση 21ης Ιουνίου και 25ης Μαρτίου συγκεντρώθηκαν περί τα 40 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονταν απ` την προσυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, υπήρχαν ελάχιστοι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Νοσοκομείου και κάποιοι εκπαιδευτικοί, ενώ από πλευράς Εργατικού Κέντρου και Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, το παρών έδωσαν μονάχα οι πρόεδροί τους, Γιώργος Ιωαννίδης και Δημήτρης Ταταρίδης, αντίστοιχα.

Στη συγκέντρωση ακούστηκαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας, ενώ αναγνώστηκε και ψήφισμα κατά των μνημονίων και των νέων μέτρων. Στη συνέχεια, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια στα καταστήματα του Κιλκίς και στους πεζούς.

Στη Πλατεία Ειρήνης πραγματοποιήθηκε την ίδια ώρα μια μεγαλύτερη συγκέντρωση, αυτή του ΠΑΜΕ, στην οποία πήραν μέρος περί τα 60 – 70 άτομα, με συμμετοχή και κάποιων μαθητών. Η συγκέντρωση εξελίχτηκε σε πορεία δια μέσου των οδών 21ης Ιουνίου, Γ. Καπέτα, Θεσσαλονίκης και 25ης Μαρτίου, με συνθήματα ενάντια σε μνημόνια, κυβέρνηση και Ευρ. Ένωση.

Από τη συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ κι εργαζομένων

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη πλατεία Ειρήνης

Μικρές οι συγκεντρώσεις αλλά η αστυνόμευση…αστυνόμευση!

Απ` τη πορεία του ΠΑΜΕ στους δρόμους του Κιλκίς

Και μαθητές στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Ζωηρή συζήτηση μετά τις συγκεντρώσεις, Διακρίνονται ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Δ. Ταταρίδης κα το στέλεχος του ΚΚΕ, Κ. Πινέλης.

Σχολιάστε