My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Βολές Δραγανίδη σε Λαπόρδα για ΔΕΥΑ Παιονίας

“Συνεχίζεται ο οργανωτικός κατήφορος της ΔΕΥΑ Παιονίας, μετά τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις του δημάρχου κ.Λαπόρδα στη λειτουργία της, με την αφαίρεση  από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Θ. Απουσίδη τηw οικονομικήw διαχείρισηw της εταιρείας, προκαλώντας αντιδράσεις από την πλειοψηφία του  Δ.Σ. με παραιτήσεις μελών του, καθώς και του διειυθντή της εταιρείας.”

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της παράταξης ΠΑΙΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Χρήστος Δραγανίδης, τονίζοντας και τα εξής:

Οι  απαράδεκτες επεμβάσεις του δημάρχου συνεχίστηκαν. Ζήτησε και έλαβε, μετά από πιέσεις, την παραίτηση του προέδρου κ. Απουσίδη από την προεδρία, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αποδιοργάνωση στην λειτουργία της εταιρείας, αφού έμεινε χωρίς πρόεδρο και διευθυντή.

Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν η εταιρεία βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καρτάρευσης  με χρέη που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ.

Ο δήμαρχος αντί να αναζητήσει μια νέα πολιτική εξυγίανσή της με την συναίνεση όλων, που να βγάλει την ΔΕΥΑΠ από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα, προκαλεί κρίσεις και ασχολείται  με προσωπικές αντιπαραθέσεις, προσπαθώντας να επιβάλλει την εξουσία του, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των ενεργειών του.

Τον καλούμε να συγκαλέσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, για να εξηγήσει για ποιο λόγιο αναίρεσε τις οικονομικές αρμοδιότητες του προέδρου, να εξηγήσει τους λόγους που ζήτησε την παραίτηση του προέδρου, να παρουσιαστεί η αληθινή σημερινή οικονομική κατάσταση  της εταιρείας , να καταρτιστεί πρόγραμμα κάλυψης των υποχρεώσεων και να οριστεί νέα διοίκηση σωτηρίας της από την χρεοκοπία.”

 

Σχολιάστε