My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Βιωματικά εργαστήρια με “Νηρέα”

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΝΗΡΕΑΣ», στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, συμμετείχε με βιωματικά εργαστήρια στη Θεματική Εβδομάδα που υλοποιήθηκε την τρέχουσα σχολική χρονιά στα Γυμνάσια με θέματα την πρόληψη των εξαρτήσεων και τις έμφυλες ταυτότητες.

Τα εργαστήρια είχαν ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, την παροχή γνώσεων και πληροφοριών αλλά και την αποδόμηση μύθων και στερεοτύπων σχετικά με τα παραπάνω θέματα και οι μαθητές συμμετείχαν με ενεργητικό τρόπο στη διαδικασία.

Συγκεκριμένα συνεργαστήκαμε με το 1ο, 2ο και 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και με τα Γυμνάσια Καμπάνη, Χέρσου, Νέου Γυναικοκάστρου, Βαπτιστή, Γουμένισσας και Νέου Αγιονερίου. Τα βιωματικά εργαστήρια υλοποιήθηκαν στο διάστημα από Μάρτιο – Μάιο και στις 3 τάξεις και συνολικά πήραν μέρος 1416 μαθητές.

Επίσης, 25 μαθητές από τη Β΄ Τάξη του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς συμμετείχαν σε δύο βιωματικά εργαστήρια με θέματα την αποδοχή της διαφορετικότητας και την αυτοεκτίμηση που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του ΝΗΡΕΑ.

Δελτίο τύπου από Νηρέα Κιλκίς

Σχολιάστε