My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Βεργίδης: Τήρηση όλων των μέτρων

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας, εντολή για αυστηροποίηση όλων των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό, αλλά και για ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης, έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Η εντολή δόθηκε στους προϊσταμένους των υποδιευθύνσεων και τμημάτων, καθώς κι όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ΠΕ, έπειτα από την απόφαση για την υπαγωγή του νομού Κιλκίς σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19.

«Πρέπει να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού. Για τον λόγο αυτό καλούμε και τους πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση και, παράλληλα, να τηρούν αυστηρά τους κανόνες προσωπικής υγιεινής και προστασίας της δημόσιας υγείας. Η πανδημία του κορονοϊού κατέδειξε την αναντίρρητη ανάγκη αντιμετώπισης αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης με σοβαρότητα, ψυχραιμία και υπευθυνότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βεργίδης.

Επανέλαβε δε, ότι η ΠΕ Κιλκίς εφαρμόζει τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν από τις 6 Αυγούστου 2020, όταν τέθηκε σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, όπως επίσης τις οδηγίες – αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Σχολιάστε