My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Βγήκαν αγρότες στους δρόμους

Συγκεντρώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη (16/9), οι αγρότες, οι οποίοι κατευθύνονται με τα τρακτέρ τους σε κομβικά σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, προκειμένου να παραταχθούν, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα κλείσουν τους δρόμους.

agrotes1-620x412Οι κινητοποιήσεις διοργανώνονται από την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων, στο πλευρό των οποίων τάχθηκαν πριν λίγες ημέρες και άλλες οργανώσεις, όπως η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ), οι Ενώσεις Βιοκαλλιεργητών και οι Νέοι Αγρότες Λακωνίας. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τα νέα φορολογικά μέτρα, το ασφαλιστικό και το υψηλό κόστος παραγωγής λόγω της αύξησης του ΦΠΑ.

Οι αγρότες αναμένεται να συναντηθούν στα εξής σημεία: Κήποι στον Έβρο, στον κόμβο Εγνατίας οδού στην Κομοτηνή, στο τελωνείο Εξοχής στη Δράμα, στον κόμβο Αμυγδαλεώνα στην Καβάλα, στον κόμβο Κερδυλίων στις Σέρρες, στην δεύτερη έξοδο της Κατερίνης στην Πιερία, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας στη Θεσπρωτία, στον «κόμβο Λαρίσης» στην Κοζάνη.

Την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα εκλογών, οι αγρότες στη βόρεια Ελλάδα έχουν δώσει «ραντεβού» στα εκλογικά κέντρα και τους συνοριακούς σταθμούς της χώρας.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την αυξημένη φορολογία που όπως τονίζουν θα πλήξει τον κλάδο τους.
Πηγή: agrotypos.gr

Σχολιάστε